Det börjar bli gult!

Nu är jag i vecka 22 hjälp vad tiden går fort  hinner inte riktigt med! Sista dan var det på jobbet igår känns lite konstigt men inget att göra åt! Dagen har inte hänt så mycket varit hemma med jakob för han är förkyld stackarn men han börjar bli bättre nu lillgubben!
Träden börjar bli gul nu märks det att hösten är här känns väldigt tråkigt skulle hellre vilja ha sommar året om men vem skulle inte vilja det, eller hur?
Nä nu ska vi ta och kika på "män som hatar kvinnor" hoppas den är lika bra som dom säger att den är!

Trevlig helg!

Nya förändringar!

Jobbet rullar på det är så skönt att ha en schema och gå efter att slippa vänta och vänta på att resursen ska ringa om jag får jobba eller inte!
Men efter det 28 aug så börjar jag i resursen igen men det är jag van så det spelar inte sån stor roll men som sagt skönare med schema!
Köpte lite nya gardiner till vårat hus tycktedet behövdes faktiskt och så är det lite roligt att få förnya lite här hemma!
Johan håller på och fixar sin lilla traktor som han ska ha och ploga med i vinter är man lat så är man:)!
Lite nya förändringar har hänt också det kanske är lika bra och berätta det nu för nästan alla vet redan även dom som jag aldrig träffar! Men är det nån som skvallrar så forsätter skvallret vidare!
Jakob ska bli storebror den 4 januari så det är ett tag kvar men det går fort! Johan och jag ville nog inte riktigt tro det när det stod gravid på gravtestet trodde inte det skulle gå så fort som det gjorde men glad vart vi!!!!
Har varit på ultraljud idag och allt såg bra ut skönt det ska bli spännande och se vad det är för liten grabbat där inne!
Går in i v19 på torsdag så tiden går så fort hinner inte riktigt med!
Den här graviditeten tycker jag är mer så man går och grubblar över om något är fel eller om den lille verkligen har det bra där inne! Och så mår jag lilla som ja jag vet inte vad jag går ner i vikt i stället för upp få det är inge roligt men jag hoppas det ger med sig lite!

ultraljudsbild från idag!


RSS 2.0