Tiden går!

Ja det kan man verkligen säga usch hinner inte med nu för tiden, barna blir större och äldre! Varför kan inte tiden stanna upp ett tag så man kan njuta lite mer av tiden medan barna är liten?
Elins blir 8 mån den 26 tycker det inte var länge sedan vi kom hem med honom! Och Jakob är redan 4 och är mer självständig! Nä nu får det sluta och gå så fort vill verkligen njuta av den här tiden!!!!
Och jag måste försöka fundera vad jag ska göra när min mammaledighet är slut?! Men vad ska jag göra, vill verkligen inte tillbaka till resursen det lär bli min sista utväg isf! Jag skulle vilja plugga men isf blir det först att plugga upp betygen och se om det är det jag verkligen vill! Nä nu ska jag försöka och inte tänka så mycket utan bara ta vara på tiden med barna :)¨

Mamma är tokig hon!!!

Ja enligt Jakob är mamma tokig hehe!!! Om man säger något till honom eller skojar med honom så suckar han och säger "mamma du är tokig du" lill goingen :) Nu börjar arbetet innei rummet som ska bli vårat rum börjat igen har fått dit listerna i taket och golvlisterna är ditsatt nästan allt har målat klart listerna runt balkongdörre nu så ska bara vänta tills det torkat sen kan vi sätta dit resten! Vi ska köpa list till det andra dörren också men vi tänker flytta in ändå fast inte dom är dit satt :)
Elias har börja vända sig hela tiden nu går inte och ha honom på golvet mer än fem sek förren han har vänt sig på mage ibland lyckas han vända sig tillbaka men inte alla gånger och då blir man förbanna :) Han vänder sig i sin säng också och somnar så oftast! Just nu ligger han på mage ivagnen och han ser ut att sova så gott :)
Johan har semester nu och jag tror han njuter till fullo nu sover länge och är ute i garaget till sena kvällen :) Roligt att han har något att göra :)


RSS 2.0