Strålande sol:)

Ja solen lyser här i hällbo får hoppas att det forsätter så resten av dagen:)
Ja är fortfarande lite små förkyld men det börjar sakta men säkert gå över. Och nu får vi hoppas att vi håller oss friska ett bra ta framöver är ganska less på och vara sjuk hela tiden nu..
Till helgen ska vi till G-homna och hälsa på tänkte vi ska blir roligt och träffas:)
Och Jakob skulle kanske förja med farmor till Gävle på mån och hälsa på Jakobs kusiner:) roligt för honom och få komma ut och göra något roligare än och sitta hemma med mamma och tröka:)
Nä nu ska jag ta och fixa lite med tvätt så man får undan berget med tvätt..
På återseende:)





Sjuklingar!!

Ja nu har vi återigen bilvit sjuka alla utom johan förstås.. Och jag har fått bihålsinflamation roligt värre, inte. Det piper och tjuter i öronen och gör fruktansvärt ont. Elias hade feber iger och har även idag men glad är han ändå lill goingen:) Han fick en alvedon av mig i morse och den har börjat verka nu tänker jag för innan så var han lite gnällig..
Jakob är bättre han är lite snorig och lite hostig. Och så är han alldeles röd runt munnen för han går och slikar sig runt munnen hela tiden. Städning och tvättning har jag gjort på morgonen också. Det måstes göras fast man är sjuk:)

Lite blider  på sjuklingarna blider på mig blir det nog aldrig på denna blogg:) 


Lite röd runt munnen:)



Man smälter när man ser detta leende:)

Soligt och varmt:)

Vilket väder det är idag.. Ska ta och klä på mig snart och gå ut och leka lite med jakob..
Jakob är snorig men han mår inge dåligt som tur är.. Verkar vara något i luften nu när alla är sjuk hela tiden. och det tråkiga med att jakob är sjuk är att han inte kan vara hos dagmamman. Men nu när han är lite snorig gör det inget att han går  dit. Det är många som gå med barna när dom är snorig för annars skulle man inte vara så här sjuk som vi har varit det här året..
Jakob ska kollas med hans tal han pratar  inte som bvs vill och då ska dom kolla lite extra på honom.
Och vi kanske får gå till en talpedagog men först ska dom lyssna på honom hos dagmamman några som åker runt och lyssnar och pratar med barna. Jag hoppas att vi inte behöver gå hos nån talpedagog....








Bvc!!

Idag var vi jag och Elias till bvc han vägde 6555 och var 57,5 cm han vägde 5810 sist vi vägde honom så växer gör han lill goingen;)
Ont i ryggen har jag som tusen har legat på spikmattan mycket nu, och jag säger det om jag inte hade haft den så skulle jag inte klara av att kliva upp ur sängen på morgonen..

RSS 2.0