Räkningar!

Ja nu har jag betala alla räkningar som ska in den sista. Så nu är man nästan pank men för försöka att inte köpa något onödigt den här månaden så klarar jag mig nog hoppas jag.
Annars så jobbar jag på har fått jobb i helgen också och då är det på karslund och där har jag aldrig varit någon gång skulle vara i B huset våning ett någon som vet vilket hus det är? Jag får gå lite tidigare så jag kan springa runt och kolla vilket hus jag ska vara och jobba i.

Jag tog ledigt igår och åkte till söderhams sjukhus och fick kolla på ett par sulor som jag ska ha i skona. Som ska hjälpa till med att gå rätt. Så jag hoppas jag slipper få ont i vaderna och i ryggen efter jag har fått dom ska hämta dom den 17/4 så jag hoppas dom passar.

Ska ta och försöka klä på mig och gå till gutenberg och jobba lite börjar 06:45 så det är dags att tänka på att gå nu så jag inte kommer försent.

Bye!

En Lyckad dag!

Ja det kan man verkligen säga, var ju till resursen idag och fick en genomgång om allt som man behöver veta för att vara inskriven som timvikarie. Och allt verkade toppen än så länge men jag tror inte det är som att vara timvikarie som barnskötare faktiskt. Att vara timvikarie som barnskötare är att man aldrig vet om man har jobb dagen innan eller om dom kommer och ringa på morgonen eller inte det är skit jobbigt. Jo tillbaka till resursen jag var dit och pratade och fick information och fick skriva i boken hur jag kan jobba och hur jag vill jobba förmiddag eftermiddag eller natt. Jag skrev att det inte spelade nån roll jag tar jobben hur man än jobbar. Jag var där vid tio och åkte hem vid halv 11 och vid 11 ringde dom och frågade om jag kunde jobba som i morgon självklart sa jag:) och efter en timme ringde dom igen och då fick jag 3 dagar till att jobba det är inte slut än dom ringde efter 10 min och då fick jag en dag till så snabba puckar här. Trodde jag skulle få vänta ett tag med att få jobba men inte då och glad är jag för det. Jag hoppas dom ringer nå mer i morgon om jobb så man får lite pengar:).

Annars så har det varit en lugn dag idag var till erikshjälpen en sväng och kollade runt lite sedan bar det av hemmåt. Jo johan och jag tittade på en bra film i lördags som jag verkligen kan rekomendera.
Filmen hette PÅ SMÄLLEN här är lite handling om filmen.

Efter 2005 års succékomedi "The 40-Year-Old Virgin" kommer en ny galen film av manusförfattaren och regissören Judd Apatow. Även denna gång gräver han ur den aldrig sinande källan av mänskligt tillkortakommande. "På smällen", en komisk betraktelse över föräldraskapet, handlar om en naturlig, men oväntad konsekvens av ett engångsligg. 24-åriga Alison Scott (Heigl) är en lovande nöjesjournalist med en redan utstakad karriär framför sig. Efter en blöt kväll på krogen som slutar i den charmige slarvern Ben Stones (Rogen) säng, tvingas hon dock tänka om. Den högst tillfälliga sexuella förbindelsen resulterar i att Alison blir gravid. Inför valet att ensam ta hela ansvaret, eller att lära känna den blivande fader, bestämmer Alison sig för att ge den godhjärtade, men lite töntige Ben en chans.

Se trailer




image27


Nu är påsken över!

Ja nu är ännu en påsk över ett helt år till nästa påsk. Men tyckte faktiskt påsken låg lite tidigt i  år men så är det. Har varit en helg med mycket påsk mat och mycke åkande fram och tillbaka men vad gör det när det är påsk en gång per år. Jag tog ledigt från guten hela helgen och den här veckan också kände att jag behövde lite ledighet. Vi åkte till homna och fiskade också vi åkte på torsdagen och sov där till på fredan. Jag tycker verkligen inte om att fiska och framförallt inte i den här kylan. Men det var inte så lång tid vi var på isen som tur var. Här är lite blider från fisket och på gopojken som också var med och fiskade.
           


Jag har fått jobb också hur glad som helst för det jag fick ett telefonsamtal från resursen i torsdags och undrade om jag ville börja jobba för dom självklart sa jag. Så nu är ekomomin lite stabilare som tur är. Känns skönt att bägge får en inkomst varje månad så jag är överlycklig just nu. Ska till resursen i morgon och få information och så får jag lägga upp dagar som jag kan jobba och vilka dagar jag vill vara ledig känns toppen.
Ska försöka göra så jag kan få vara ledig varannan helg iallafall men vi får se hur det blir med den saken man får ta dagarna som dom kommer och hoppas på det bästa. Men återkommer med information om hur det blir och vad dom har att säga på resursen.
Bye!


Ny vecka nya tag!

Ja nu är det måndag igen veckorna går fort nu. kikade ut genom fönstret i morse och vad såg jag jo snö. Inte igen vill ha vår nu inge snö för mig inte vill inte se det vita utan jag vill se det gröna och så vill jag att det ska bli varmt. Är sjuk igen har varit sjuk konstant nu dom senaste månaderna jag hoppas det blir bättre. Skulle ha varit på jobbet idag men det vart hemma och ta det lugnt en dag extra. Men i morgon blir det nya tag. Var till öppnamottagningen på hälsocentralen i morse också för att få något för hostan. Kom dit vid 08:40 och fick sitta där till 11:00 så man var lagomt glad när man kom in till farbror dokton. Men nu är den skiten gjord och jag fick vad jag ville ha så nu hoppas jag på en hel natt med sömn. Ska till dokton med jakob idag också 15:45 om jag inte mins fel. Ska dit på återbesök och kolla huvudomfånget (stavning) så vi får se om han är nöjd med resultatet eller ej men det tror jag faktiskt han är. Men man kan inte vara säker.

Melodifestivalen var i lördas också och det var Charlotte perrelli med låten hero som van jag hade ingen favorit det här året faktiskt kanske för att jag inte har sett alla som har varit med pga att jag jobbar varanan helg. Men vist charlotte var bra men kanske inte den bästa men men. Dom sämsta var faktiskt Frida feat headline men låten upp o hoppa tyckte verkligen inte om dom passade inte in i melodifestivalen.

Kollade på en film i går som hette step up den är verkligen något att rekomendera
här är lite handling om den.


Med glödhet dans och storslagen musik är STEP UP en inspirerande berättelse om kulturkrockar och förvandling i musiken och dansens tecken. Snyggingen Tyler Gage är en rebell från fel sida av Baltimore som döms till samhällstjänst som vaktmästare på en högt ansedd skola som bland annat utbildar dansare. Han är utanför men utstrålar självförtroende vilket gör att den vackra balettdansösen Nora Clark får upp ögonen för hans talang för street dans. Nora söker desperat efter en danspartner till examensshowen, medan Tyler söker en väg till ett bättre liv. De kommer från skilda världar men när deras öden sammanlänkas slår det gnistor om dem - både på och utanför dansgolvet!


DVD Film: Step Up

/Linda!

Ledig två dagar!

Ja nu är man ledig torsdag och fredag och sedan är det d1 delad tur på lördag men det gör det samma det går fort ändå.
Dom ringde från jobbet nu och sa att jag hade glömt min blodsockermätare där gaaaaa. Glömsk är jag och flummig fan måste få ordning på minnet snart vill inte bli senil i förtid haha. Var till arbetsförmedlingen igår och skulle lämna in ett papper satt där ett bra tag och till slut var jag tvungen och gå så jag frågade om dom kunde ge pappret till den personen som skulle ha det så jag tog fram pappret och såg att det var fel papper fannn tänkte jag vad har jag gjort av det nu då. Men såg sen att pappret var i väskan men jag såg det lite sent så jag var tvungen att gå in med det idag istället. Jag fattar faktiskt inte vad det är med mig i bland faktiskt skrämmer mig när jag är på det viset med det brukar vara när jag är stressad och har mycket att tänka på.

Annars så sittar man och kollar lite på halens om dom har fått in nå nya kläder vill ha lite nya plag men är så kräsen så jag hittar aldrig något jag vill ha och om jag hittar något så är det svin dyrt tråkigt nog men men.
Ska ta och laga lite mat till mig och jakob nu så vi inte svälter ihjäl.

/Linda

Söndag!

Ja nu är det söndag igen fan vad veckorna går fort redan i början på mars. Och snart står det inte på innan våren är här och man kan verkligen känna att sommaren är på väg. Och med den här farten är det inte långt kvar och man slipper sitta och ta på vinterkläder på jakob.

Annars så har vi varit i väg till mina föräldrar idag pappa fyllde år så vi var där och firade han lite och vart bjudna på mat. Sedan bar det av till apoteket och lämnade in recept för det börjar bli ont om insulin och andra tillbehör till diabetesen. Ska dit och hämta det under veckan så vi får se vilken dag det blir och om jag får nån tid att hämta grejorna.

Jakob var hur trött som helst när vi kom hem i från mina föräldrar så vi la honom och han sov i 2 timmar men han vaknade inte själv utan jag var tvungen att gå och hämta honom för annars somnar han inte i kväll.
Mendans han sov så gjorde vi mat det var lasang med spenat istället för köttfärs och keso vart faktiskt riktigt gott och nyttigt. Har börja och äta lite nyttigt nu med mycket proteiner så jag hoppas det gör resultat.
Klippte jakob lite igår också han började se ut som en tjej så jag tog fram saxen och började klippa lite smått
Men det vart faktiskt bättre än förr så  nu slipper han se ut sm en tjej haha. Har gruva mej hela tiden för att klippa honom men nu är det gjort och han satt någolunda still faktiskt.

Här är det bilder på maten och jakob när vi tog upp honom!

                   

Godkväll!

Ja som sagt så är man ledig tills mån börjar 07:00 då men det brukar inte vara nå problem med att stiga upp i alla fall. Men jag forsätter med att stoppa mobilen under kudden när den ringer och det är dags att stiga upp men jag kommer upp på morgonen och det är jag verkligen stolt över mig själv. 

Vi har inte gjort så mycket idag var och handlade lite och hyrde film har tittat  på en film men ska sätta i den andra lite senare för johan sitter och kollar på kanal 12 som är med bilar och göra så jag satte mig här en sväng för att fördriva tiden lite. Jag satt och kollad på hur mycket pengar jag hade kvar efter alla inbetalda räkningar och kom underfund med att det inte alls är mycket men jag hoppas att vi inte behöver fasta i slutet av månaden. Men det löser sig hoppas jag med lite tur så går den här månaden fort och det blir den 15 och den 27 igen löning för mig och johan.

Och i morgon fyller pappa år ska dit en sväng och äta och fira han lite var ett tag sen jag såg dom nu. Känns lite konstigt att man nästan aldrig träffas nu för att jag jobbar så mycket och att jag är så trött när jag är ledig att jag vill bara vara hemma ensam och vila. Men det var bra att han fyllde år den här helgen när jag var ledig och allt. Men ska ta och städa undan en hel hög med tvätt.

 Trevlig helg!

RSS 2.0