Magsjuk och magsår!

Jag magsjuk vart jakob igen och även vi andra utom Elias som tur var. Trodde han hade fått för han spydde en gång men det vart inge mer och det känns väldigt skönt kan jag lova..
Jag och johan fick efter jakob och som alltid så blir jag värst sjuk och det är inte alls roligt och plus magsår. Nä nu får det vara nog med sjukdomar vill kunna vara känna sig frisk nån gång! Har inte varit pigg alls efter jag tog svinsprutan..
Jakob pratade om felicia i torsdag tyckte vi skulle åka dit och leka go ungen. Tråkigt att det är så långt i mellan man ses..


Huset rent:)

Ja nu har vi skurat både här och där i huset och dammsugaren fick också göra sitt.. Tvättmaskinen har gått för fullt två maskiner blev det. Så nu är skiten klart känns skönt, Hunden fick bada idag också och borsten åkte fram så nu blev hon fin:)  Sängen vart renbäddad både i våra och barnens sängar. Så nu kan man ta det lungt ett tag. Jakob ska iväg till dagmamman i morgon och även på torsdag och han längtar han frågade varför han inte fick gå dit idag eftersom det var tisadg och såg surt på mig, och jqg förklarade att annelie var ledig idag och han skulle få komma dit i morgon, och då fick jag till svar men det är ju tisdag idag ju.. Go pojken våran det är så roligt att han trivs så både med dagmammorna och med barna..


Jakob har slutat med blöja på dagarna nu har han bara på natten och gissa om det känns skönt. Han går både på pottan och toaletten  och han säger till själv. Han har ingen blöja på när vi åker nån stanns heller han är som sagt helt torr på dagarna nu.

ingenting!!

Dagen har varit lugn har inte hänt ett dugg, johan var iväg till martin en stund och själv var man inne tränade lite här hemma medans johan var borta kändes väldigt skönt och svettas lite.. Jakob började grina när johan åkte iväg till martin, han villa också med. Men det fick han inte för johan varför vet jag faktiskt inte. Men efter jag hade tränat så började jag och jakob göra kladdkaka med blockchoklad och gott vart det:). Nä så tråkigt har vi haft det idag var ett tag sen man gjorde något nu, kanske är dags och göra något utan barn och sambo:)



Go pojkarna:)





 



Jakob är hos dagmamman ska hämta honom sen vid tre, tur att han får leka av sig lite han tycker det är så roligt och vara där. Vi var till gävle i helgen och hälsade på hos johans syster och hennes barn, det var så roligt och se jakob och felicia leka, tur att dom går så bra ihop... Tack för all god mat och trevligt sälskap:)
Nä nu ska jag ta tag i tvätten..
På återseende.. 

Äntligen!!!

Ja man kan verkligen säga att det börjar gå bättre med emmy nu har varit så himla trött på henne, för att han aldrig har slutat kissat inne. Men nu börjar det ge med sig hon har inte gjort inne på ett tag nu men det har blivit några bakslag där i mellan kanske 3 gånger men inge mer. Det känns verkligen skönt kan jag lova. Nu är det bara det där med hoppningen kvar, hatar när hundar hoppar och hon har inte riktigt fattat att han inte ska hoppa på folk som kommer och hälsar på eller när det är folk som hälsar på henne när vi är ute och går!! Jag hoppas han sluta med det när man säger åt henne att hon inte ska göra så. Men man ska inte begära allt på samma gång. Man får ha tålamod.

Elias har haft magsjuka och även jakob. Men bägge är bättre nu så nu vill jag verkligen inte träffa någon som är sjuk eller snorig för jag vill inte att barna ska bli sjuk igen. Så jag hoppas att alla är friska hos dagmamman när jakob ska dit i morgon. Lite tråkigt och vara sjuk när jag blir 7 gånger sjukare än vad barna blir jag får allt och lite till som barna har haft och det är tråkigt.

Nä nu ska jag ta och mata Elias han börjar gny lite nu och det är bäst och börja i tid innan det börjar bli panik:) går så himla fort och vända i humört för den lilla så.. Lik mamma kanske:) 

RSS 2.0