Design

Som ni ser så är min blogg ändrad fick hjälp att ändra den pga att ja är värdelös på så då bad jag http://fardigbakadstudent.blogg.se/ om hjälp och nöjd vart jag tack så hämst mycket för hjäpen. Jag har försökt så länge och ändra bloggen men jag har gått i bet men nu är den ändrad.
Vad tycks?
Dagen har beståt av jobb eller dagen utan kvällen började 16 idag så jag fick en skaplig sovmorgon. Ska kanske jobba kväll i morgon också har inte blivit bokad än men dom ringer nog i morgon bitti. Ska försöka och bege mig till resursen i morgon och skriva in mig i boken hur jag kan jobba i oktober så jag har det klart.
Och på Tisdag fyller jag år känns faktiskt i som jag fyller 20 det känns inte alls som jag fyller år alls. Kanske för att man börjar bli gammal haha nej men kanske för att man har så mycket annat och tänka på att man inte har haft en tanke på det.
Tänkte om man skulle försöka och gå på tranan på lördag får se om lusten finns där men det skulle vara roligt och få komma ut lite också men som sagt vi får se.


ont i fötterna!

ja idag bar det av till Gävle roligt och komma ut lite också fick on i fötterna av att springa i affärer men det är självförvållat. men trevligt var det som sagt. och jag hittade faktiskt ett par jeans på bik bok som jag vart nöjd med annars så brukar jag inte hitta några jeans som faller mig i smaken men nu gjorde jag det, Kikade runt lite på gardiner också men hittade inget som passade. Så jag för göra som jag har tänkt göra beställa ifrån ellos. Dom hade fakitiskt några där som var i min smak.
Sitter och gruvar mig för jobb i morgon har verkligen ingen lust och börja 06:45 i morgon men man får tänka så här jag slipper ha en delad tur den här helgen. Och att jag börjar 16 på söndag så det är inte så himla långa timmar och det är jag glad för faktiskt.
Jag vill flytta nu har ingen lust att vänta på att det är någon som ska ta över våran lägenhet. har en känsla av att det kommer och ta tid innan någon nappar på lägenheten. Men jag kan ha helt fel också det kanske går fortare än vad man tror, vad vet jag. Det har blivit mycket skrivande om detta nu men det får ni tåla för ni kanske försår att men vill helst flytta in med det samma man vill inte sitta och vänta och vänta.
Johan och jag satt och kikade på en film precis som var skaplig den var inte den bästa filmen jag har sett men den är värld att se.                  
DVD Film: Fool's GoldEtt nyskilt och ständigt grälande par (Matthew McConaughey och Kate Hudson) är ute efter guldet, diamanterna, smaragderna och rubinerna som gömmer sig någonstans på havets botten. McConaughey spelar Finn, som fortfarande trånar efter sitt ex (Hudson) och som dessvärre också kommit på sniskan med gangstern Bigg Bunny. Efter åtta års sökande hittar Finn äntligen ledtråden till en fantastisk skatt som under mystiska omständigheter försvann i Karibien år 1715. Allt han behöver göra är att lägga vantarna på guldet och flickan, innan Bigg Bunny får tag på honom!

Gävle nästa!

Dagen har beståt av jobb eller snarare kvällen. Började jobb 14 så lite sovmorgon fick jag allt. Jakob skulle till dagis idag också han har inte varit där så ofta nu för tiden pga att vi jobba mycket kvällar och när johan har förmidda så jobbar jag kväll och börjar oftast halv fyra och då är johan redan hemma. Men han tyckte inte om att åka dit idag annars brukar han inte bli ledsen när man lämnar honom till dagis. Men idag så villa han verkligen inte till dagis han började storgrina och jag är så där att jag inte vill gå ifrån honom när han är så där. Men man måste ju gå nån gång och nu fick jag lov och gå i princip med det samma för dom sa att det brukar bli bättre när han inte ser mig. Men änså vad ska man göra när man helst skulle vilja ta med honom hem igen. Det fungerade så bra när han var där oftare men när vi har börjat jobba bägge och jag mer kvällar så blir det oftast att vi inte behöver dagiset. Men nu ska jag försöka och jobba mer förmiddagar så och färre kvällar så han kan få vara mer på dagis. Men man ska ju inte säga för mycket heller för man vet aldrig vad resursen har för jobb åt en.
Har ringt och hört mig för med dagis eller dagismammor i hällbo och det fanns 3st där men vem som har plats vet jag inte än han som jag pratade med skulle höra sig för och ringa upp mig när han viste mer. Men det är inte sån bråska heller för han har dagiset som han är på nu kvar ända tills han byter till det i hällbo så det känns skönt. Och han behöver inte byta förrän om två månader så det är ett tag dit. Tog två månader pga att vi inte vet när vi blir av med lägenheten, så då har man marginal och det är skönt.
Jag hoppas verkligen att vi blir av med lägenheten fort så vi slipper vänta tills dom där tre månaderna har gått.
Ska försöka och lägga ut lite bilder knäpper en massa kort men jag är dålig på och lägga ut dom på bloggen så nu måste jag ta tag i det så det blir gjort.
Ska även försöka och knäppa på huset också både utvändigt och invändigt utan möbler och med men det tar nog ett tag innan ni får se huset med möbler men ni för nöja er med utvändigt och utan mörbler invändigt så länge. I morgon bär det av till gävle mamma och jag ska dit och kika lite kul och komma iväg lite också. Så man får se någon annan bollnäs. Får se om man hittar något denna gång berukar inte bli så mycket som följer med hem men kanske jag har bättre tur denna gång.

/Linda D!


Like a bird!

Mycket och tänka på nu mycket som ska göras och mycket och planera och bestäma. Det var inte bara och köpa hus kan jag lova efter vi hade skrivit på papprena i tisdags så snurrade huvudet på både mig och johan. Och nu ligger man och tänker vad man ska göra och hur man ska göra saker och ting i huset. Alltså jag säger bara det det är inte bara. Vi var och sa upp lägenheten idag också så nu hoppas jag att det är någon som är intresserad av lägenheten så man slipper dom där 3 månaders uppsägningstiden. För vi kunna ju flytta in redan den 15 oktober om vi villa. Men det är ju inge roligt och ha två kostnader heller det kommer nog och ta sin tid känner jag på mig tråkigt nog. Jag vill flytta in nu jag vill inte vänta men man får så lov. Och vi pratade med bollnäsbostäder om att sätta ut lägenheten i ljusnan men det fick vi inte tyvärr inte. Dom skulle först lägga ut den på deras hemsida och se om det var någon som var intresserad. Och sedan skulle dom se vem som stod först i kön av dom som var intresserad osv. Det är tråkigt med 3månaders uppsägningstiden och varför dom ska ha 3 månader förstår jag inte konstiga människor!
Ska ta och krypa till sängs nu ser att klockan börjar rusa iväg!


Husägare!

Idag skrev vi på ett kontrakt angånde huset så nu är vi husägare vi har ine fixat allt det som är kvar är betalningen på huset och så är det lite mer papper som ska skrivas på. Men sen så och det bästa av allt är att vi kan flytta in redan den 15 oktober om vi vill och kanske tidigare och detta är pga att dom redan har flyttat så huste står tomt så det är verkligen positivt.
Jag trodde det inte skulle gå så här fort med allt jag trodde det skulle ta sin lilla tid med allt men det är säkert olika det också kan jag tänka mig.
Och jag hade ingen tanke på att skaffa hus för några månander sedan men sen när man börja tänka efter så är det mycket lämpligare med hus än lägenhet för jakob får ett eget rum med alla hans leksaker och vi får även ett eget rum så alla blir nöjda och glada!
NU SKA JAG SÄTTA FART MED KÖRKORTET JAG LOVAR!
Nu ska jag ta tummana ur arslet och sätta fart med skiten så jag blir klar någon gång!
Jag ska försöka ha k¨örkortet innan jul för då har jag gott om tid och klara det.
Så ni får hålla tummarna att det går bra.

Beslutet!

Nu är helgen här och jag är ledig hela helgen så skönt men helgena går ju så fort så snar så är det en jobb helg igen. Men man får passa på och njuta medans man kan.
Vi var och kikade på huset i hällbo igen idag och då var även ägarna till huset med för vi villa veta lite och tomtgränsen vart den slutade osv. Och så skulle vi kika uppe på viden för det stod på besiktiningen att det fans en fläck där som var ifrån fukt. Som sagt vi kikade lite grundligere nu och så kunna man fråga lite saker som inte mäklaren hade nån aning om tex mygg och knott. Om det fanns mycket sådant på sommaren men det fanns det inte. Sen vet man ju inte om tom talar saning eller ej men det är sånt som märsks när sommaren kommer. Som ni kanske hör så har vi bestämt oss för huset och vi ska ringa till mäklaren på månda och tala om att vi har bestämt oss. Men vi ska försöka pruta lite också för det är inga andra spekulanter som är intresserad så då kan man försöka puta ner lite som sagt.
Det ända jag gruvar mig för att flytta dit är att man inte känner en kotte där och så vet man ingenting om det finns nå dagis i närheten eller ej (någon som vet)? Man får väl försöka höra sig för lite. Och nu måste jag sätta fart med körkortet vill inte åka buss varje morgon heller så nu jävlar ska jag sätta fart och få klart skiten.
Ska uppdatera hur det gick med huset på måndag om vi fick det billigare eller ej.
Man får hålla tummarena att allt går bra på måndag så det inte är någon annan som ska dit och kika på huset. För då bilr det säkert budgivning och det brkar stiga skapligt kan jag lova!

Ha en trevlig helg!
/LInda!


Linser!

Ännu en dag utan sol börjar bli less på detta väder nu. Hörde på radion att det kunde bli snö till helgen pga att det skulle bli kallare.  Det var ingen sommar i år heller det vart varm i maj och då vart det riktiget varm ett tag men sen så var det bara en sommar med regn. Jag kan inte säga att jag ångrar att jag jobbade hela sommaren för man hade inge utbyte av det ändå. 
Trodde inte jag skulle få jobba idag men jag hade fel jag fick en tur på öster mellan 12-16 så det var en kort tur men det gör inget men om jag skulle ha fått bestämma så skulle jag ha haft en längre tur men vad gör man?
I helgen är jag ledig fre lör sön så då ska jag passa på och ta det lugnt. Eller lugnt johan och jag pratade om att vi kanske skulle bege oss till tranan på lördan men vi får se hur det blir.
Skulle ha varit roligt och komma ut lite också men äh vi får se hur det blir!
och i morgon ska jag prova ut linser har funderat på och skaffa linser ett tag nu så jag tänkte försöka göra det nu för jag kan inte använda mina galsögon längre pga att dom har gått sönder så vi får se om linser passar mig bättre än glasögon.

/LD!

Hualigen!

Vilket jävla väder det är nu kallt och grått ute har plockt fram vinerjackan redan för jag kan verkligen inte ha min höstjacka nu för då fryser man ihjäl. Och jag har även plockat fram jakobs jacka också tyckte att det var dags för han har inte någon höstjacka som är fodrat riktikt så det var lika bra att plocka fram den också när man medans var i farten.
Jobbade i helgen också gick bra det också. Helgen gick fort och det var redan måndag och jag skulle tatuera mig och jag vart faktisk nöjd med den. och billigare vart det också än vad jag hade trott så det var ett plus i kanten det också.
Vi har även kikat lite på hus nu vi har varit och kollat på några och en som vi var med på budgivningen men den vart dyrare än vad vi hade tänkt oss. Sen var vi och kollat på ett hus i söräng men det var verkligen inget hus som var något att lägga bud på för det var verkligen ett renoveringsobjekt och man vill verkligen inte börja med och renovera när man precis har köpt ett hus.
I morgon vet jag inte om det blir något jobb eller inte har inte hört något än så dom ringer säkert i morgon bitti som inte alls är nå populärt men man får snällt stiga upp och jobba så är det när man har skrivit utt sig att man kan jobba.
 
                                                            Tatueringen!

 



Inlägg med lite bilder!

 


    

 


Tusen bitar!

idag har beståt av jobb som sagt gick bra fast jag aldrig hade varit där man kommer in sig ganska for vilka rutiner dom har och så har man en massa erfarenheter ifrån guten jag menar att man ska hjälpa till med det som behövs och att man tar egna insinativ (stavning)? Och att man inte ska sätta sig och titta på när den andra jobbar det finns alltid någonting att göra. Så om man har det med sig när man ska jobba på ett ställe som man aldrig har varit på så går det faktikt bra.
Jag har verkligen beslutsångest jag vet varken vad jag vill eller vad som kommer och hända längre fram om jag kommer och ångra det val jag har gjort eller inte eller om det finns något annat som är bättre för mig. Jag tänker för mycket och det orsakar att mitt huvud snurrar runt som en karusell i bland. Jag måste försöka och känna mig för lyssna på det inre om ni förstår vad jag menar?! Jag har försökt och slappna av och bara lyssna på mig själv och vad jag själv vill. Men det går åt skogen varje gång. Jag blir orolig och jag vill bara krypa ur skinet vissa gånger och det är verkligen frustrerande som ni kanske förstår. Jag har för mycket och tänka på och jag tänker för mycket på saker jag inte har något med att göra. Jag brukar tänka för mig själv (sköt dej själv). Jag sätter andras behov före mina och jag vill alla väl och skiter i mig själv. Och det är inge dumt med det men det finns måtta med det man måste försöka tänka på en själv också. Men som sagt så går det inte för mig fast jag har försökt så många gånger. 

Jag måste försöka skärpa mig nu annars så blir allt bara strul.
/Linda! 

Long time no si!

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen har inte haft orken att sätta mig framför daton men nu tänkte jag göra slag i saken när jag ändå satte mig här och kikade runt lite!
Skulle ha jobbat i helgen men vart inget pga sjukdom. Kände mig redan kraslig på torsdan och det vart värre framåt freda morgon så jag hade verkligen inge krafter kvar till att jobba. Men nu är det bättre fast hostan är kvar och det är det värsta jag vet att vakna mitt inatten av att jag hostar som en tok. Men det går väl över det också snart hoppas jag! Pratade med johanna idag på msn (Johan syster) hon fick se jakob via webbcam och det uppskattade hon som det såg ut. Kul att få prata lite med henne blir inte så ofta man skulle vilja att det skulle vara.
I morgon blir det jobb igen också och denna gång på hamrelund gruppboende 1 har inte varit där någon gång men det ska säkert gå bra det också jobbar från 13-21 så det blir ett långt pass men det är kul och få komma ut och jobba lite efter jag vart sjuk. Känner mig värkligen motiverad att få ut och jobba och så blir det jobb i helgen också. Vart faktiskt förvånad när dom ringde och sa att dom hade jobb åt mig i helgen inte för att dom hade jobb åt mig då utan för att det inte var någon delad tur som dom satte upp mig på så det känns verkligen bra.

Måste få ork till och städa lite här också det ser inte hämskt ut men det kommer det och göra om jag inte börjar göra något åt det snart. Vi har även kikat på hus också vi har hittat några men vi har bara varit i väg och kikat på två stycken. Ett som vi la bud på men som vi inte fick för det vart så dyrt och ett hus som såg bra ut på bilderna på internet men som var ett hus som behövdes renoveras nästan helt och hållet och det har man ingen lust med eller kanske om det skulle vara lite och renovera men inte alls som det såg ut där. Om man skulle köpa det så skulle man tröttna innan man var klar med renoveringen. Och det känns inte som att jag skulle vilja ta ett lån på nå renoveringsobjekt faktiskt!

Nä ska ta och titta klart på filmen vi har börjat kikat på!
/Linda!


Otur!

Såg att det vart ett tag sedan jag skrev nu så jag tänkte uppdatera lite.
Jag skulle ju som sagt tatuera mig men så vart inte fallet när jag kom dit så hade det blivit massa krångel. Han hade blivit sjuk och han hade inte tagit mitt nummer så han kunna inte ringa om återbud. Så när jag kom dit och trodde att jag skulle få göra min tatuering så vart det inget vart väldigt besviken och så fick jag en tid den 27sep så det var inte så kort tid och vänta heller. Så när jag ska dit så tänker jag banne mig pruta ner tatueringen pga detta.
Men när jag ändå var där så kikade han lite mer på min tatuering och då erbjöd han sig att rita om min tatuering som jag har nu till en större och lite annorluda för att tyckte att det var bästa altenativet och det kan jag hålla med om jag också. Och göra tatueringen lite berdare pga att jag har så grova armar.
Men som sagt vart väldigt missnöjd men jag har något att se fram emot iaf.

I söndags var det sista dan på gutenberg tråkigt nog vill stanna kvar där trivs som fisken i vattnet. Men man får aldrig det man vill (nästan). Jag trodde det skulle vara lungt efter semestern på resursen men det hade jag fel.
Har blivit bokade nu 7dagar redan och så får jag jobba den här helgen som kommer. Men det gör inget kul och få komma ut lite också och träffa lite andra människor också.

Sitter just för tillfället och kikar lite på tv och kollar runt lite på datorn johan jobbar kväll så jag har inget annat att fördriva tiden med. Men ska väl ta och gå och lägga mig om ett tag men inte riktigt än.
Ska försöka och hinna med och kika på lite gardinger också vill så gärna hitta några nu men har kikat runt nu på olika hemsidor och även nere på stan men ingen som jag har fatta tycke om än. Men jag lär nog hitta något snart tycker jag är lite kräsen med sånt där också och så vill man att det ska passa in med tapeterna man har.

Nä nu ska jag ta och kika lite på tv innan jag lägger mig!
Så här såg dom gardinerna ut som jag köpte till vårat tv rum!


/LD


RSS 2.0