En dag med mycket gjort!

Idag bar det av till dagmamman med jakob vid nio tiden ungefär! Och redan då var det fnt ute helt blått så himla skönt och det vart varmare framåt 11 - 12 nått sånt! Har varit ute hela dan idag också bäst att passa på nu när det är sånt väder så man kan vara ute och fixa lite i trägården! Har även blivit målning idag också men inte så himla mycket på samma gång men vi är nästan klar med framsidan nu och då har vi tagit en gång och sedan målat en andra gång så det är snart klart där! Så himla skönt och det känns bra att man får något gjort också så man inte bara skjuter upp det hela tiden! Johan håller på med altan nu och jakob är med och hjälper till han också ,han sitter och gräver med gruset som ska vara under altan. I morgon ska vi köpa mer färg och kika på en gräsklippare om det finns nån i skapligt rimligt pris och nån som inte är bara skit vi får hoppas på att vi hittar nån som passar!

Stor städning och målning!

Nu var det ett tag sen jag skrev något!
Har hänt en hel del den senaste tiden så jag har totalt tappat lusten för att skriva men så kom det lite glöd så då är det bäst att passa på! Har jobbat som en galning den här månaden så nu är jag ledig den här helgen som kommer och det ska verkligen bli skönt och få vara ledig har även varit ledig mån och tis också och det har verkligen varit härligt Jakob har fått vara hemma han också från dagis så jag kan få träffa honom lite också men på torsdag hade jag tänkt att han ska få leka av sig lite!
Både igår och idag har vi varit ute hela dagen och det har blivit en hel del gjort ute! Efter snön försvann så har det kommit fram en hel del skit som tex trasiga leksaker från dom förra som bodde här och även andra saker som dom bara har slängt på gården så himla trist och få plocka upp efter andra men vi har kommit en bit på väg och nu är det nästan klart är lite gran kvar men inte alls lika som det var innan!  Har även tagit ner lite buskar som står för nära huset och rensat i rabatterna! Sen har det blivit fönster putsning också och nu kan man se ut igenom fönstren så nu känns det skönt att ha det gjort! Vi har även krattat på framsidan och vi har börjat på baksidan också men inte allt är gjort där är så himla mycket så man vi inte ta allt på en gång! Sen efter vi hade lagt Jakob igår så började jag och skrapa bort färg vid garaget och halva framsidan så idag började vi och måla och vilken skillnad det vart nu ser det mycket fräshare ut det är så himla roligt när man kommer igång och ser hur bra det blir när man är klar! Vi har lite kvar på framsidan men det blir nog klar i morgon det också! Sen får man gå runt och pensla på det man har missat! Sen har vi ju en hel del var också men med den här takten så går det nog fort det också bara om det blir fint väder och det hoppas jag på att det blir som det så ut så skulle det bli kanon väder så man får hoppas på att dom har rätt!
Ska ladda upp lite bilder sen på målningen men jag väntar med det ett tag till!





Huvundvärk!!!!!

Nu är det nästan slut på den här ledigheten tråkigt nog skulle ha vilja haft lite mer ledighet men inte! Ska jobba i morgon så det kanske är bra att man får börja jobba efter en tre ledighet!
Helgen har beståt av pimpling på lördan i gammel homna johan fick en
fisk medans jag inte fick något som helst napp!  Var en trevlig tur och skönt och få komma ut i vår vädret också! jakob var med han också och han tyckte det var kul och följa med och äta smörgås och dricka saft! Men det var roligt tills johan fick fisken då vart jakob livrädd och ville åka hem stackarn! Men vi vart ute ett bra tag tills vi begav oss hem igen!
Har spelat bingolotto ikväll men vi vann ingenting tråkigt nog skulle inte ha suttit helt fel med 25000 i kontanter! har haft huvudvärk hela dan och den vill verkligen i ge med sig har tagit alvedon utan det har blivit bättre ska ta och krypa ner i sängen snart ska kika lite på tv först sen ska jag ta en alvedon och krypa ner hoppas det blir bättre tills i morgon!
 

Skatteverket!!!

Fy vad dålig jag har blivit på bloggande ska försöka och skärpa mig på den biten men det har jag sagt många gånger och det blir ingen förbättring men jag ska försöka och skärpa mig..
Igår fick jag ett samtal av resursen om att jag skulle jobba en delad tur idag 07 - 21:30 eller skulle dom frågade och jag tackade ja!! så nu är man helt slut ska ta och krypa ner snart men jag ska kika lite på tv först och försöka och varva ner en aning! Har föresten hämtat schema nu för sommarjobbet och jag börjar som sagt på midsommarafton och slutar viket den 19 augusti om jag inte minns helt fel! Så skönt att få en schema och gå efter och som man kan plandera efter det är man inte bortskämd med kan jag lova! Fick papper från skatteverket i går och jag fick tillbaka mer pengar än jag trodde och det tackar man inte nej till hellre att man får tillbaka än att man får betala tillbaka!
I morgon ska jakob iväg till dagmamman en sväng så han får leka av sig med dom andra barna  lite välbehövligt för honom och få träffa andra barn i han ålder så han inte blir så himla rastlös med att vara hemma med mamma och pappa om dagarna!!
Jobbade på ett ställe där jag har varit väldigt mycket på och då kom det en person som precis fått barn och gud vad söt hon var och liten var så himla länge sen man såg en sån liten!
 
SovGott det ska jag göra!!!!!!!
På återséende!!!

RSS 2.0