Är det så svårt att säga nej?

Mycket som man har att göra och mycket som man skulle vilja hinna göra men inte riktigt hinner göra! Har jobbar som en tok nu dom senaste två veckorna när man får så mycket jobb så hinner man inte med något här hemma och jag kan lova att det ser ut som en bomb som har slagit ner hemma hos oss måste ta tag i städningen ikväll när jag är ledig sen blir det inge ledighet förrän på måndag när jag KANSKE är ledig!
Fick ett telefonsamtal av resursen om att jag hade fått sommarjobb på guten 1 och jag kan lova att jag vart glad och att jag hade en sån tur att få få första alternativet som jag önskade! Pratade med chefen på guten i måndags och hon frågade om jag hade sökt till ettan ,det är klart jag har svarade jag och hon sa att dom definitivt ville ha mig i första hand och det värmer verkligen att få höra sånt att dom är nöjd med mig och att dom vill ha en tillbaka! Jag ser fram i mot sommaren med jobb:).
börjar jobba den 19 juni på midsommarafton kanske inte bästa dagen och börja men vad gör det när man trivs där man är! Ska till resursen idag och hämta schemat som jag ska gå ska bli spännande och se vem man går för och hur många procent man jobbar!
Har väldigt svårt att tacka nej till jobb när dom ringer och frågar om jag kan jobba så tackar jag ja fast det kan vara fjärde dagen i rad har väldigt svårt att tacka nej måste försöka lära mig och göra det annars så blir det så att man jobbar mer än vad dom ordinarie gör men den här månaden har jag faktiskt gjort det! Men då får jag jobba också och det är jag glad för!
Har skrivit upp mig i påsk också men inte påskafton för då ska mamma bjuda på mat så då vill man vara ledig och umgås med dom! Men sen söndag har jag skrivit upp mig och resten av vecka så jag kommer och få jobb framför allt på söndag eftersom det är många som vill vara ledig under påsk och påsklovet!
Nä nu ska jag ta i tu med städningen!
Passa på och ta en promenad i det här vädret jag var ut och gick i morse och det kan jag lova det var underbart så ut med er:)


Är våren här?!

Vilket väder det är hoppas detta håller i sig så att snön försvinner vill verkligen ha sommar nu! Vi var i väg med Jakob till dagmamman i morse och han vart lika glad när vi sa att han skulle till Anneli, som Jakob säger åka lalli! Jakob han har verkligen utvecklas mer och mer nu han pratar på och man förstår nästan allt han säger kanske inte allt och framför allt inte dom som inte träffar honom så mycket! Tycker det är så himla roligt och se han utvecklas och fort går det!

Måste försöka skärpa mig nu med skrivande på bloggen i bland uppdaterar jag väldigt ofta och i bland  ingenting alls! jag ska försöka och skärpa mig!!!
Jobb blir det i helgen men inge långa dagar 07-12 både lördag,söndag och måndag så blir en ganska så lugn helg ändå! Jakob ska till dagmamman i morgon också så då tänkte vi passa på och handla medans han är där och leker!
Men vi får se om vi orkar göra det efter vi har lämnat honom det märks  i morgon!


Otur igen!!!

Dagen har beståt av städning och tvättning så jag har haft fullt upp hela dagen kan man säge eller dagen kvällen var till mina föräldrar en sväng också! Och jag hade faktiskt tur att dom ville köra oss hem efter besöket passade även på och springa in på hällbo boa också och köpa lite mjölk som nästan var slut! Sen När vi äntligen kom hem så tyckte pappa att det var kallt i huset .Så jag gick in och kikade på pelletsen om det var slut så den hade stannat för det men det var nästan halva behållaren med pellets så då satte jag igång den igen men det det gick inte. Hjälp har ingen aning hur man gör annars ringde till johan och han förklarade det jag redan hade gjort så han kunde heller inte förstå vad det var! Försökte med allt men det gick inte att få igång den ringde till johan igen och han erbjöd sig att komma hem för att kika och det gjorde han johan jobbade i edsbyn så det var inte en kort bit att åka men välbehövligt! Han kikade och då såg han att det är den som tänder brännaren som inte tände ordentligt så där hade vi felet han fick igång den men när den kommer upp i graderna igen så knäpper den av sig och sen kan den inte tända sig själv så i morgon efter vi har lämnat jakob på dagis ska vi till bollnäs och köpa pellet och sen ska johan till kilafors och köpa delen som inte fungerar! Och jag hatar när sånt här händer när man inte ha nå pengar otur ja det kan man säga! När johan åker till kilafors så stannar jag i bollnäs och ska ta fram slalom skiderna ska åka det i morgon så då gäller det att jag hittar allt som man ska ha! Är lite nervös har inte åkt slalom på 6år så det är ett tag sen det jag är mest nervös över är liften men vi får åka i barn backen först i knappliften:) Denice har tjatat hela veckan på att vi ska åka så jag sa jag till sist att åka men det tog i mot kan jag lova men det ska bli roligt också!

På söndag hade vi tänkt och grilla korv med barnen som jakob går på dagis vet inte om alla kommer men några kommer tänker ja! och dagmammorna kommer så lite folk blir det roligt att träffa fler folk som bor här också och framför allt att få vara ute ett tag och få frisk luft! Jakob kommer att tycka att det är roligt han älskar verkligen att vara ute och leka!!!!!

Nu får det vara nog!!!!!!!!!!!!!

Har verkligen tröttnat på vinterna nu och framför allt snö trodde det skulle vara uppehåll ett tag men inte vid halv fyra satte det igång och snöa. Börjar tröttna på det här nu vill ha sommar NUUUUUUU! Måste nog ta och gå ut och ta bort det värsta av snön som har kommit efter jag har lagt jakob! Han fick vara uppe sent nu för han inte fick eller det fanns ingen tid att sova idag så då vart det så att han somnade i soffan men vad gör man om man är trött! Var och träffade en släkting till mig och hennes barn som fyller 1år snart så roligt att träffas var så länge man gosade med en som inte är ett år än känns som en evighet sen inte sedan jakob var i den ålden så himla roligt att träffas igen!!! Nu sitter jakob i soffan brevid mig och kikar på tv han ser lite små trött ut men när man frågar honom om han ska gå och lägga sig så säger han, nää inte ja duu, så himla go. Nä nu ska jag ta och kika vidare på tv om det är något bra då vill säga!


RSS 2.0