Vilket väder :)

Nu sitter jag här blir inte mycket uppdateringar nu men man vill passa på och vara ute i solen när det är fint väder och framför allt passa på och vara ute när man är ledig! I helgen bär det av till mina föräldrars sommarstuga och där blir vi bjudna på mat gott:). Sen på söndan blir vi hemma kanske att vi åker och badar igen var i väg och badade med jakob i ons också! Skönt må jag säga men jakob tyckte inte det ,han villa helst inte doppa tåna men till sist kom han i men det vert lika fort upp igen! Men det var skönt och komma iväg och göra något annat bara vi tre! Har jobbat tors och fre sen är jag ledig som sagt lör och sön sen blir det jobb igen! Johan har semester nu han började den efter midsommar i 7 veckor vill också ha semester framför allt nu i det här vädret! Men det är bra att ha ett jobb så man får lite pengar också skulle inte vilja byta med en arbetslös faktiskt! Har fått deligering också känns bra nu när man har kommit in sig i allt om det inte hade gjort det skulle jag aldrig ha tagit det!
Annars flyter allting på dagarna rullar på med det ena och det andra och jag hoppas verkligen vädret håller i sig nu så det inte blir regn igen! Men lite regn är alltid bra men inte för mycket som det har en förmåga att bli när det börjar!

Tråkigt men sant!!!

Är så himla irriterad på en person som man måste ha med och göra det går inte på något annat vis fan om man beter sig som henne skulle man inte få göra!

Det är så himla tröttsamt att hon inte ser det  jag har gjort utan det som har blivit dom senaste två veckorna!
Och hon ska vara en arbetsgivare och alla som har varit i kontakt med henne så säger dom att hon är ett riktig sur tjärring och en apa osv och då ska man inte sitta där man sitter när alla gruvar sig att ta kontakt med henne!  Nä jag är ganska så förbanna och besviken på henne! Önskar att det fanns någon som kunna byta ut tjärringen till någon som kan jobba med det hon gör och som man kan ringa och prata med ocv!
Varför ska man ställa upp om hon beter sig så där vist om man säger något får man väl inte vara kvar så man får ta i mot allt skit och vara glad och det tycker jag verkligen inte om!

Funderingar!!!

Har funderat ett tag  nu och jag har kommit fram till att jag tänker börja plugga nästa år om ekonomin klarar av det men det kan ju ärdras men som det känns nu så känns det bra!
Kan ju plugga och jobba beroende på om man orkar med bägge delarna då vill säga!
jakob bar av till dagmamman idag för dom skulle ner till bollnäs alla barna och kul verkar det som att dom hade haft!
Jag själv var till kajsa en granne på kvällen och fick testa olika hunvårdsprodukter och det var väldigt trevligt måste jag säga! 

Vad tog det fina vädret vägen?!

Har tänkt en massa nu om både det ena och det andra massor med frågor som kräver svar men vad kan man hitta en sån person som vill lyssna och som har dom svaren jag vill höra?! Lite svårt att hitta en sån men jag får försöka att hitta svaren på något annat vis! Jobb vart det i helgen lite tråkigt när man verkligen inte har någon lust med vad jobb hetter men man får försöka att bita ihop och se glad ut men alla gånger går det inte när humöret tryter för att man har så mycket annat att tänka på!  Vår an katt hon är en verkligen speciell katt hon jamar inte utan hon skriker när hon vill något och hon är en väldigt social katt och det uppskattas oftast!! Men det som inte uppskattas är när hon kommer med näbbmöss och lägger på bron jag tycker sådana djur är vidriga och obehagliga och även ormar bara hon kommer med en sån då flyger jag nog i taket av rädsla har sån himla fobi av ormar så det är hemskt!
Vi får hoppas på att hon inte klarar av att döda någon sån!
kikade på sex and the city the movie igår och den var faktiskt ganska bra inte alls som jag hade tänkt mig faktiskt!
Annars har det inte hänt så himla mycket faktisk lite funderingar som behöver svar och behöver funderas på bara men annars rullar det på ganska bra!
Johans syster får barn snart eller snart och snart men det står inte på och det ska bli spännande och se vad det blir för något denna gång men jag tror jag vet men det håller jag för mig själv :)
Nä nu ska jag ta och försöka och fixa lite här hemma  innan jag ska ta och lägga huvudet på kudden och försöka och sova!
 


RSS 2.0