Uppdatering från helgen!

Ja nu är det en ny vecka igen tiden går fort (sommaren går fort). Tycker inte att jag har känt av att det är sommar än kan bero på att jag jobbar hela tiden och när jag är ledig så regnar det. Men faktiskt inte den här helgen när vi bestämde oss för att åka ivär med husvagnen över en natt. Det kom en liten regnskur när vi kom dit men sedan vart det fint igen och tur var väl det. Vi åkte på fredan och kom hem på lördan så det vart ingen lång helg med husvagnen men man vart nöjd det ända som var tråkigt var att vi lyckades välja den platsen som det var hur mycket bromsar som helst så fort man var ute så var man omringad av dom där hemska djuren. Mygg och bromsar är dom drygaste djuren som man kan stöta på dom ger sig inte heller. Men vi hade det trevligt ändå faktiskt vi fick vara för oss själva och bara njuta av den tiden vi hade.

Jobbar gör jag för fulla muggar jobbar mån tis ons ledig tors fre och sedan jobbar jag lör sön.  Vi har bestämt oss för att göra en utflykt till järvzoo på fredan om vädret håller i sig men jag hoppas att det blir svalare för jag orkar verkligen inte gå där om det är 30 grader ute. Men jag såg på vädret idag och det såg ut som att det skulle blir lite svalare framåt helgen. Men man kan inte lite på det heller man får vänta och se helt enkelt.

Min telefon slutade att fungera i lördag också så jag lämnade in den på söndan eftersom jag har behov av moblitelefon.  Frågade även om dom hade nån telefon som man kunde få låna under den tiden jag hade min på lagning men dom hade ingen inne för tillfället tråkigt nog så jag fick låna johans telefon så länge. Sen på måndagen så ringer dom ifrån elgiganten och säger att dom hade kollat på telefonen lite extra innan dom hade skickat iväg den och dom trodde det var en fuktskadda som hade orsakar att  pekskärmen slutade att fungera. så dom sa att dom hade skickat iväg den men det var orsäkert om dom kunde laga den. Dom tyckte att jag skulle ta kontakt med handelsbanken där jag har telefonen på avbetalning och säga som det var att det kanske inte skulle gå och laga så att dom fick försöka och ordna så att min skulld försvann eller nå liknande och det gjorde dom. Men det var orsäkert först men jag sa det att varför ska man sitta och betala något som man inte har någon ´nytta av!  Jag skällde riktigt ordentligt på dom får jag vart så jävla irriterad dom att do tyckte att jag skulle betala i alla fall. Så det slutade med att jag fick lite hjälp till att betala skulden fast jag inte viste om den skulle gå och laga så jag vart väldig nöjd som ni kanske förstår. Så jag bestämde mig för att köpa en ny lite billigare telefonen än den andra och om det skulle gå och laga så har jag två stycken och så kan man ju sälja den andra i sånna fall om den fungerar som den ska vill säga.

Nä nu börjar klockan bli mycket måste försöka få lite sömn innan jag börjar jobba i morgon!

Har är lite bilder ifrån helgen!

     

     
                                                                              Kålbulle!

 
Telefonen!
sont ericsson 910i!


Ledig helg!

Varmt väder har det varit idag så skönt att äntligen känna att det är sommar. Såg att hela sverige hade stora solar i helgen, så jag hoppas att det blir så.
Vi var till homna i måndas slutade två så vi bestämde oss för att åka dit och fiska men så vart det inte¨för när vi kom dit så vart det stora mörka moln och kort därefter så kom regnet. Men det gjorde inte så mycket för det är kul och träffa alla också blir inte så mycket nu för tiden pga att jag jobbar så man passar på att umgås när man kan.
Vi hade tänkt och fiska dan efter tidigt eftersom vi sov över men det slutade med att jag låg kvar och sov och johan åkte iväg och fiskade själv, jobbar man så vill man inte stiga upp för tidigt :)

Vi åkte hem på tisdag eftermiddag för vi skulle hämta ett marsvin som jag hade kikat på. Så vi begav oss till mobackes och hämtade henne. så nu har man ännu ett djur här hemma. Vi köpte ett start paket så vi fick hö, spån, vattenflaska, matskål, mat och godis+ marsvinet så det var ett väldigt bra paket när man fick så mycket med.
Vi fick ju en matskål med som det stod Cavia så vi bestämde oss för att hon skulle få heta det eftersom det stod på skålen.

Annars så blir jag ledig i tre dagar nå så skönt fredag lördag söndag så jag ska verkligen försöka att vila och samla krafter under nästa vecka.
Vi ska nog bege oss ut med husvagnen  nån stans och bara ta det lugnt. Jakob ska vara hos mormor och morfar så att vi kan få vara lite för oss själva. Ska bli skönt men kommer och sakna lillgubben blir så himla tomt utaan honom.
Men det blir bara en natt tror jag eller om vi blir borta i två nätter det märks nog när vi är där om vi saknar jakob för mycket och om vädret blir sämre.
 



 


Tatuering!

Har varit ledig i två dagar ungefär den här dagen är inte slut riktigt än så det är nästan två dagar. Sedan jobbar jag hela helgen jobbar kväll i morgon så jag börjar två så det passar mig perfekt så skönt att få sova ut på morgonen.
Vi ska försöka och handla lite i morgon också innan jag börjar jobba det behövs verkligen är nästan tomt i kylen nu så vi behöver fylla på förådet lite.
Vi var till mina föräldras sommarsuga igår hälsade på dom lite eller lite vi kom hem runt halv tolv på kvällen och kom dit runt halv fyra så vi vart där ett bra. Klockan gick så fort så när vi kollade på klockan så var hon nästan 23 så vi bestämmde oss då för att bege oss hem men vi hade det vädigt trevligt kul och komma iväg och träffa dom lite också. Blir inte så mycket nu när man jobbar men det går inte och göra något åt det.

Var till Bull`s eye idag och bokade in en tid för att bli tatuerad  och det vat den 14/8 så det är ett tag dit men dom hade ingen annan tidigare tid så jag fick så lov till och ta den.
Jag ska bygga på min tribal lite och göra den lite annorlunda och större. Den blir väl ungefär från axeln till armbågen jag är nöjd men mitt val och jag kan nästa tänka mig att det här inte blir min sista tatuering som jag gör men det kommer inte bli tät i mellan i alla fall  man måste ju ha pengar och så måste man kika runt lite vad man skulle vilja ha som nästa tatuering. Den här som jag ska göra nu kostar runt 1800 så det var inge så himla mycket pengar som jag hade tänkt mig så det är ett stort plus.

Tvättid har vi idag också och vi har inte lite tvätt heller så vi får nog springa mycket nu mellan tvättstugan och lägenheten. Jag saknar verkligen en tvättmaskin jag som man kan ha i lägenheten men våran toa är inte den största och så kostar det mer om man ska ha en kan jag tänka mig. El räkningen blir väl dyrare och det har vi verkligen inte råd med nu som det ser ut och så har jag inte nån lust att trängas med en tvättmaskin inne på toan.

Men jag ska ta och bege mig till tvättstugan så att vi får skiten gjord nån gång.

Ha en trevlig kväll!


Roligt värre!

Ja nu är det helg igen som sagt om det finns vissa som inte har märkt det än vill säga. Skulle ha jobbat i fredas men som jag har nämt tidigre så har jag inte kännt mig på topp sedanni måndas och på torsdag kväll så kände jag verkligen att min kropp skrek efter vila men jag drog på att ringa ända in i det sista för att jag vilja verkligen inte bli sjuk och så vill jag inte vara hemma heller för det var en kort dag på fredan skulle börja 07 och sluta 13. Så jag tänkte jag klara det här men inte då jag jag hade haft ont i halsen men det vart värre på tordag kväll och ont i kroppen så in i norden. Så jag bestämde mig för att ringa och sjukanmäla mig men jag gjorde det verkligen inte självmant för johan hade sagt till mig tidigare att jag borde sjukanmäla mig men jag sa att jag mådde bra. Men senare så sa han att du borde verkligen ringa för du ser inte pigg ut och jag kände mig inte på topp heller och nu så ångrar jag mig verkligen inte faktiskt. Jag är glad att jag gjorde det och jag skulle ha varit ledig i alla fall lördag och söndag så jag fick en dag extra att vila mig och det känns skönt att få ligga och bara ta det lugnt.

Men i morgon blir det dop och jag har verkligen inte nå vidare lust att vara bland folk när man inte mår nå bra. Men johan tjatar så vi får se hur jag känner mig  i morgon om jag känner mig så här som jag gör nu så åker jag defenitivt inte dit för jag är nog inte så social heller om jag skulle åka dit med feber och hosta alla ryggar nog tillbaka och inte vill vara i närheten av mig nä kanske inte så men det känns så när man säger till personer att man är sjuk så går dom några steg tillbaka eller så avslutar dom samtalet och går därifrån och där sitter man själv och ser ensam ut.
Nä men jag skulle aldrig åka till ett dop eller något liknade om jag skulle känna mig så här heller för man orkar inte heller och så är man inte på så bra humör när man inte är på topp.
Men vi får se hur det blir jag hoppas verkligen att jag känner mig bättre så att jag kan masa mig iväg dit man ska aldrig säga aldrig som man brukar säga.

Annars har det väl inte hänt så mycket jag och johan kikade på en film som var lite lik exorsisten faktiskt inte exakt men lite iallafall. Jag tyckte den var så där tycker inte om skräck filmer så himla mycket jag kikar hellre på komedier om ni tycker jag är fjantig så får ni säga det men så är det skräck filmer är inte det jag gillar mest faktiskt.

DVD Film: 5ive Girls
Handling!

Vad i helvete har det tagit åt de här flickorna? Det kommer vi snart att få reda på. De går på St. Marks internatskola, där disciplinen är mycket sträng. Eleverna kroppsvisiteras, bestraffas rutinmässigt och får inte kommunicera med utsidan - men däremot en hel del med den mörka sidan. Klassrummen påminner mer om häxmöten och de icke schemalagda aktiviteterna - tja, när lyset släcks vet man aldrig vad som kommer att hända. Alla flickorna har ett kriminellt förflutet och en hemsk och allt annat än förutsägbar framtid. Fader Drake och den synnerligen attraktiva och sadistiska rektorn Miss Pierce är ansvariga. Flickorna är livrädda för dem, vilket de också bör vara. Uppriktigt sagt skulle de kunna låta hela skolan gå åt helvete.

Är så jävla less på vissa människor!

Dagen har beståt av sovmorgon började inte jobba förrän kl 14 idag så jag passade på och sova till halv ett och det var så skönt så. Johan och jakob hade varit uppe ett bra tag innan men aja är man trött så är man. Och jag börjar bli sjuk också har fått ont i halsen och i öronen så jag kan nog nästan tänka mig att jag håller på och få bihålsinflamation. Men det har blivit lite bättre nu efter jag tog två ipren.
Jo innan jag åkte till jobbet idag så ringde jag till rönken på bollnäs sjukhus och frågade om dom hade någon tid så dom kunde rönka min rygg och det hade dom så jag fick en tid kl 11 den 15juli och så frågade jag varför jag hade fått ett brev hem över att dom inte hade nå presonal och att dom hade semester så att dom inte hade tid och rönka mig förren efter semestern och varför dom inte kunde boka en tid om dom ändå skulle skicka ut ett sådant brev. Hon svarade att det måste ha blivit någon miss och att jag inte alls behövde gå till den öppna motagningen som hade stänkt nu så hon kunde inte svara på varför jag hade fått ett sådant brev så hon tyckte det verkade lite konstikt hon också. Men nu har jag en tid och tur är väl det och jag hoppas att dom hittar felet så att jag kan få slippa att ha så här ont jämt och ständigt.

Det har hänt lite grjeor på jobbet också det är en människa där som jag verkligen inte går ihop med hon är en sån där person som ska bossa och bestämma över allt och klankar på dom andra. Jag vart så jävla less så jag rev till henne och hon stod där som ett fån men vad fan ska man göra när det inte är någon annan som gör det. Alla sommarvikarier tycker inte alls om henne och hon fattar inte själv att hon måste bete sig lite annorlunda, nä hon kör på som hon brukar och alla blir bara mer iriterrad. Så jag undrar hur det där kommer och sluta. Jag har sagt mitt till henne nu får dom andra säga något också för jag tar inte skit från någon och så är det bara.

Johanna är i spanien nu hon kom fram ungefär vid 20:00 ikväll jag hoppas att allt ordnar sig och att dom kommer och trivas men både jakob johan och jag kommer och sakna dej det ska du veta men jag hoppas att du får det bra och att du hör av dej så fort det blir tillfälle.

Jag måste nog ta och besöka jon blund nu annars orkar jag nog inte upp i morgon bitti börjar 07 och klockan är redan så här mycket undrar om jag kommer upp i morgon eller kommer upp gör jag men trött som en gnu kommer jag att vara det kan jag lova.

Godnatt!


Vi kommer och sakna dej gumman!

Idag var vi till johans föräldrar och käkade riktigt gott faktiskt men det smakar jämt bra när man är där och äter.
Vi skulle dit och träffa johanna en sista gång innan hon beger sig till spanien i ett halv år. Kändes faktiskt riktigt tungt att säga hej då och att man får den där känslan av att man inte kommer och träffa henne på så länge nä det var verkligen tungt måste jag säga faktiskt. Jag hoppas att du kommer hem lite tidigare och hälsar på så man får se skymtet av dej lite i alla fall. Men jag hoppas att du kommer och få det bra där och att allt kommer att gå bra med jobbet och kärleken :) Vi kommer dit nått tag och hälsar på jag hoppas att det blir snart.
Ta hand om dej gumman!


Grillning!

Dagen har beståt av jobb började jobba 07 i morse och slutade 16 och jag har även jobbat hela helgen men man får lön och plus OB och det lider man inte av. Är ledig i morgon så man får passa på att vila upp sig lite så man orkar jobba på onsdag igen. Vi bestämde oss att vi skulle ta och grilla lite idag både jag och johan vart sugna så vi tog fram kött igår så vi ska nog ta och bära av snart vi ska låna mamma och pappas hus så att man kan vara lite för sig själv inge kul att grilla på ett bostadsområde känns som alla stirrar på en,

Ryggen blir inge bättre skulle ringa idag till rönken men jag han inte var så mycket på morgonen så jag han inte sätta mig och ringa så jag får ta och göra det i morgon vi får se hur det blir man kommer aldrig fram heller men jag får ge det ett försök.

Men nu ska vi bege oss och grilla ni får ha en forsatt trevlig kväll det ska jag ha!


Glömsk!

Idag och i morgon är det mina lediga dagar sedan kör jag hårt börjar med en d2 07-21:30 så det bilr en lång dag på lördan och sedan en k4 12:30 till 21:30 lite tråkigt men man får göra det bästa av situationen.
Var ju till läkaren i måndas angående min rygg han klämde och kände och frågade en massa frågor. Han trodde att det kunde ha något att göra med min vänstra njure som jag slog när jag ramlade av en häst för 7år sedan för jag har haft problem med rygga sedan jag slog den. Jag frågade hur njuren kunde ha med ryggvärken att göra och då sa han att eftersom jag har ryggvärk med feber osv att njuren kunde spela in med det. Så han tyckte att jag skulle göra en rönken på ryggen och se  mer exakt vad det kunde vara och kolla hur njuren var.
Men nu fick jag ett brev av sjukhuset och där stod det att jag inte kunde göra någon rönken  för dom hade ont om personal gissa om jag är less  jag kunde höra av mig den 24/8 för då hade dom mer personal. Fan vi betalar skatt för sjukvård men vi får inget utav det. är så jävla less det här nu så jag blir tokig. Tänk om det är njurn som spökar då och eftersom jag har diabetes och inte klarar mig med en njure så måste jag ju får vet om det är den som har slutat att fungera. Jag ska ringa dit i morgon om dom har folk så man kan få prata med någon där för jag måste verkligen få veta. Om inte det går så får jag ringa till läkaren och fråga hur jag ska göra för att få en akut tid eller något liknade så att det blir av snart.

Annars så har det inte häny något speciellt var och hälsade på mina föräldrar i sommarstugan idag vi grillade och myste var väldigt trevligt att få träffa dom lite. Jakob uppskattade det väldigt mycket han lekte och busde hela kvällen han så han slocknade på engång när vi la honom i hans säng när vi kom hem.
Och vi kom hem vid 22 så han vaknar nog sent i morgon han men vad gör det då får vi sovmorgon vi också.
och när vi kom hem så kom jag på att vi hade glömt tvättiden som vi hade bokat vi skulle ha tvättat kl 18-21 idag men så vart det inte och jag sprang ner för att jag skulle kunna boka en tid i morgon istället men så vart det inte hela dagen var uppbokad så vi fick lov ovh boka en tid på lördag kl 07 men vi får skylla oss själva när vi är så där glömsk och jag hade väldigt tur att jag jobbade så slapp jag tvätta.

Nä nu ska jag kika vad tv har att erbjuda!

Här är lite bilder från idag!


    

                                              johan och pappa häller på och bygger en soffa!

              
                                            pappa!

          

RSS 2.0