Ledig helg!!!!

Ja nu är man äntligen ledig efter en intensiv vecka och även förra helgen är då in räknad! Känns att man verkligen behövde lite ledigt nu faktiskt och jg njuter av varje sekund!
Vi ska bege oss till mina föräldrar senare idag och då ska vi bli bjudna på pizza inget man säger ifrån:)
Sen blir det bara och ta det lugnt tänkte om vi ska ta en promenad innan vi ska till mina föräldrar så att jakob för komma ut lite också eller om vi går ut och leker i snön bara vi får se vad som faller oss in!
Under veckan ska jag ta prover och sedan nästa vecka ska jag till läkaren oc kika om njurarna och allt är som det ska pga att jag har diabetes. Det värsta med att ta prover är att dom aldrig lyckas att ta prover på mig dom sticker och sticker och efter några gånger inser dom att det inte går fast jag har sagt till dom att jag är svår att stick. Så då ta dom och kallar på en narkosläkare som lyckas på första försöket! Så ni kan förstå att man blir lite less när dom inte lyssnar på vad man säger!
  

Var ett tag sen.....

Ja nu var det ett tag sen jag skrev något här och det kan bero på att jag inte har haft någon tid och lust och skriva men nu tänkte jag ta och skriva ner några rader så ni inte tror att jag har försvunnit helt hehe! Under förra vecka så var det jobb som stod på schema och sen helgen var en ledig helg som inte alls är så vanligt så jag njöt lite extra som dagarna jag var ledig så skönt kan jag lova! Sen under denna vecka har det varit lugnt på jobbar fronten och det är både skönt och lite jobbigt eftersom man vill ha en skaplig lön varje månad men tråkigt nog så har man aldrig någon aning om hur mycket man kommer och få osv så det är lite tråkigt framför allt nu när man har hus och lite mer räkningar som ska betalas! Men man får se på det positivt vi har hus och ett underbart barn och så har vi varandra förstås och det är det bästa man kan ha så man ska inte tänka så himla mycket negativt det finns andra som har det mycket värre! Jag satt och fundera igår kväll över hur länge jag och johan har varit tillsammans och det är nu över fyra år och under den tiden så har vi förlovat oss och fått barn och köpt hur det trodde jag aldrig när jag för första gången träffade johan! Men jag ångrar ingenting och jag har fått det jag alltid har drömt om en riktig familj med mycket kärlek som man kan leva länge på!
I helgen blir det jobb igen ska bli skönt och få ut och jobba lite igen ska jobba fre,lörd,sön, och måndag så jag vet vad jag ska göra dom närmsta dagarna känna pengar :)
Har städat huset idag och det vart en rejäl städning så nu är det städat och fint här ett litet tag får se hur lång tid det håller sig så här inte länge kan jag tänka mig men hivudsaken är att man städar undan i alla fall eller hur?
Nä nu ska jag ta ock kika lite på tv med jakob och sedan ska jag försöka och få honom i säng får se om det går!!!!



Kall vinter!

klev upp tidigt idag klockan var halv sju när jag steg upp och det var väldigt skönt och stiga upp i tid! Var 23 - idag också väldigt kallt när man steg upp och skulle ut och röka men man får skylla sig själv också om man har den dumma ovanan! Jakob skulle till dagis idag också och han har varit väldigt trött dom här dagarna men idag gick det bra att stiga upp men när vi väl skulle till dagmamman så villa han inte följa med och framför allt inte klä på sig så det tog tid innan han fick alla kläder på sig men vi kom iväg till slut iaf! Var till apoteket igår och hämtade ut mina p-piller igår så nu hoppas jag att det fungerar bättre! Hade det innan jag fick jakob också och det fungerade bra då så det hoppas jag att det gör nu också!  Helgen har beståt av jobb lördan gick bra med delad tur osv men söndan var värre för det snöade konstant hela förmiddan och så hade dom som plogar vägarna inte gjort det på hela tiden det snöade! Så det var inge roligt och vara på hemtjänsten då förstod inte riktigt inte vad dom höll på med när dom inte plogade och surare och surare vart man när man fick plumsa i snön Fan varför kan dom inte ploga i tid för i stället för att dom ska vänta in i det sista!  Under den här veckan ser det ut som att det ska vara ganska lungt med jobb ska jobba i morgon men då börjar jag inte förrän kl 16 så då blir det sovmorgon! och sen på fredan vad jag vet ska inte jobba i helgen för vill vara ledig bån helg också!
Ska ta och hämta lite pellets nu det börjar bli lite kallt här inne nu!


Onsdag!


Nu har halva vecka gått tänker i bland om man hinner med allt som man skulle vilja ha gjort ,om man ångrar sig att man inte har gjort under den tiden som har gått. Jag har inget att ångra inget som jag kan komma på nu jag har allt jag nånsin kan drömma om, min underbara familj det är något som man inte ger upp i första taget! Jag fick en fråga av en kompis här om dagen om vi ska ha ett till barn snart!? och som jag alltid brukar svara på den frågan är, glöm det inte än på några år jag tycker inte att allt ska gå så fort fram! Och jag har nästan börjat jobba och trivs kanon bra har snart jobbat där i ett är nu i april så det är ganska länge ändå! Jag vill inte slänga bort ett jobb än jag vill kunna ha en anställning först och så vill jag ha en säker inkomst så man inte står där utan pengar! Visst det är säkert många som tycker att man inte ska ha så långt i mellan åldrana på barna men det tycker jag är bara något i deras huvuden! Det kanske är så att dom börjar bir gamla och vill ha barn väldigt tätt för det. Men om man är så pass ung som vi är så har vi all tid i världen att skaffa mer barn! Jag hoppas att alla ska sluta tjata på oss inom den frågan! För antingen så blir det inge mer barn eller blir det om några år!  Men visst om jag skulle bli gravid skulle det inte göra något men som fallet är nu så vill jag verkligen inte det än! 

Fick inte något jobb idag så jag vart hemma ännu en tag börjar gnaga på väggarna här snart! Har tvättat och stor städat hela huset idag så nu är det finnt inne för en gång skull men det ser nog lika ut i morgon innan jag började städa idag kanske lite mindre smulor på golvet så det är positivt i alla fall! Jakob är bättre i magen idag också han är lite löss men inte alls lika som han har varit och lite röd är han fortfarande där bak men det börjar ge med sig det också!



Hoppas på att det vänder!

Idag har jag mått bättre faktiskt men mår fortfarande lite illa! Jakob är bättre men han har diarre fortfarande så jag hoppas att han blir av med det snart! Har varit syr i huvudet också och det kan bero på att jag dricker för lite så jag måste försöka och ändra på det! Och nu vill jag jobba vill inte sitta hemma och kika på tv och springa fram och tillbaka och försöka att hitta på något att göra här hemma! Johan jobbade idag och han har kväll så då är man alldeles ensam här tråkigt nog men tur att man har jakob! Om inte jakob blir bättre med diarren så får johan så lov till att vara hemma för jag kan inte vara hemma så fort han är sjuk för nu är det inte bara han som jobbar! Och jag vill verkligen också dra in lite pengar här hemma! Så vi får hoppas på att jakob blir bättre snart så han får komma till dagmamman och leka av sig lite gran inge kul och vara hemma med mamma hela dagarna och se henna springa runt som en tok och städa och plocka osv! Ett klagande inlägg vart det men jag är lite rast lös för tillfället!
Ska ringa till resursen och höra om dom har något jobb till mig i morgon natt kanske vore skönt och börja med en natt nu faktiskt! Får se hur jakob är i morgon annars får johan vara hemma i morgon om jag får jobb men annars så blir ja hemma men jag hoppas verkligen att det finns nå jobb!
tränade idag också på min crosstrainer i 30 min och det kändes skönt att få träna och svetas lite! Har faktiskt gjort det flitit nu men det vart ett avbrott efter magsjukan men nu ska jag sätta fart igen och få bukt med det överflödiga fettet som man helst vill bli av med!
 

Magsjuka!

Jag precis som rubriken lyder magsjuka johan fick det ionsdags och var hemma hela veckan efter det! Jag fick syntom på det i tordags men det gick över samma dag en igår så vaknade jag och kände mig spysjuk och när jag började gå mot tv rumet så kände jag att jag verkligen måste till toaletten och sen höll det i kunde inte äta något på hela dan och så fort johan gjorde nå mat så ville jag helst gå och lägga mig och slippa känna lukten av mat! Idag är det bättre men inte alls bra hoppas verkligen att det inte håller i sig lika länge som det gjorde för johan!
Har sjukanmält mig från resursen också det var väl inte så populärt men vad gör man när man verkligen inte kan jobba?!  Jakob spyde igår han också men han vart piggare efter han hade spyt och själv ligger man halvt död och orkar inte röra på sig! men han är mycket piggare men han har ingen matlust men det kan jag förstå för det har inte jag heller! Han har haft diarre stackarn så han har blivit alldeles röd där bak och ingen idumin har vi hemma så mina föräldrar ska komma hit med det tack för det! 

RSS 2.0