Trött tröttare tröttast!

ja så känner jag mig för tillfälle! Kan bero på vädret också men jag hoppas jag blir lite piggare så man kan göra lite nytta här hemma!
Johan var iväg med Jakob till hälsocentralen i onsdags och där såg dom att han hade dubbelsidig öroninflammation stackarna! Och att ge honom penicillin är inte det lättaste kan jag lova! Vi gav honom glass och blandade i penicillinet i det och då åt han det och lika i morse men när vi skulle ge honom nu igen så gick det inte han har nog kommit på att vi blandar i det i glassen! Men hur ska man göra känns så himla hopplöst för tillfälle vet inte alls vad man ska göra! Han kommer aldrig och bli bra om han ska forsätt och vägra ta  penicillinet!

Johan började jobba nu i måndags och det känns faktiskt skönt och komma tillbaka till sina egna rutiner! Och nu ska han jobba bara förmiddag så det känns skönt, så man hinner träffas! Men då försvinner den lediga fredagen varannan vecka men det gör inget när man får träffas mer än vad man brukar ;)
Jakob börjar hos dagmamman på måndag gud vad tiden går fort tyckte det inte var längesedan sommaren började och Jakob gick på sommarlov!
Ska ställa Elias på kö också han kommer och börja efter nyår och med den här takten är det snart :( 
Var ute och plockade kantareller med mia också och första gången hittade vi nästan 3 liter och igår hittade vi ungeför 4 liter och det tycker jag är bra gjort när jag aldrig har plockat svamp någon gång! Men gott var det kan jag lova ;)

RSS 2.0