Beslut!

Var till Arbetscenter i dag och pratade med sune om jag skulle få forsätta och praktisera på gutenberg. Jag hade inte tänkt nå annat än att jag skulle få stanna kvar. Men han sa i telefonen att det skulle bli möte om oss som är under 20år och som är ute på praktik om vi får stanna kvar eller inte. Men så vart inte fallet han sa att dom skulle lägga ner ung som det kallas tror jag så vi fick inte vara kvar på praktikplatsen. Det kändes som att rullgardinen drogs ner framför ögonen på mig. Och tankar som for runt i skallen på mig, hur gör jag nu, hur blir det med sommarviket osv. Men han gav mig ett råd att gå till arbetsförmedlingen och prata med dom om att forsätta praktisera där jag är nu. Så jag gick dit direkt efter jag var hos han och pratade men en som hete Lillemor. Hon lät osäker när jag berättade om situationen som jag var i om att jag ville forsätta praktisera på samma ställe men till min största förvåning sa hon att hon kunna göra ett undantag i mitt fall:) men hon sa att hon inte brukar göra så i vanliga fall men att hon tyckte att jag hade en chans att få sommarvik där så hon tyckte att jag skulle få vara kvar. Så jag fick gå med i nått som kallades för ungdomsgarenti som har lika altenativ att välja mellan. Och så får jag samma ersättning som förr så det är ett plus. Jag fick praktik till den 25/05 så det är ett tag kvar innan praktikens slut.

Jakob har börja sagt både mamma och pappa nu men bara när det passa han inte när man frågar honom om han kan säga pappa eller mamma Och mome (mormor) och Mof (morfar) det är så kul när det kommer nya ord och man märker att han blir till sig när han märker att vi förstår.

Ska ta och handla något till pappa min också han fyller år på söndag så ska försöka ner till stan idag innan dom stänger. Men har verkligen ingen ide om vad jag ska köpa men man kommer säkert på något när man väl är nere på stan. Ska försöka handla lite mat också om vi hinner johan ligger och sover och jakob börjar bbli trött så vi får se om man måste handla i morgon istället.

Bye!


Uppe med tuppen!

Jag det kan man verkligen säga var uppe redan 04:30 och åt lite frukost. Faktiskt är det ganska skönt att kliva upp i tid och kunna göra det man ska. börjar 07:00 idag och slutar 16:00 så det är inte så lång dag idag. Och samma är det i morgon och sedan ledig fre, lör och söndag väldigt skönt att få sova ut nån gång också. Men jag trivs super där jag är nu alla är hur trevliga som helst och det känns faktiskt bra. Var och kollade lite på bollnäs kommun och då såg jag att ansökan om sommarvikarie hade kommit ut inom äldreomsårgen så nu är den blanketten ifylld och skickad. Skulle få reda på om jag hade fått jobb senast den 22 maj och jag hoppas att jag får där jag är nu. Skrev att om dom vill ha referenser så kunna dom ringa till avdelningen jag är på nu, så vi får se hur dom gör.

Jakob är vaken han också väldigt ovanligt för att vara han men det var väl mitt alarm som han vaknade av.
Blev inge dagis den här veckan för han heller för jag hade satt upp att han var ledig hela vecka pga sportlov och sen orkade jag inte ringa och ändra. Så nu är det moromor och morfar som kommer och gör jakob sällskap tills johan kommer hem vi 14:30. Men ska ta och mysa lite med jakob innan jag ska iväg och innan mormor och morfar kommer det lär väl plinga på dörren i vilken sekund som helst nu.

/ LD!

Jobbar helgen!

Ja är helt slut nu men som tur är så är man ledig idag iaf. Och så börjar jag 14:00 i morgon så man får sova lite i morgon iaf. Men blir ett antal stressiga dagar jobbar fre, lör och söndag och då har jag D1 (delad tur). Men sen så är det sportlov i en vecka men får se om jag får jobba extra jag hoppas det för johan jobbar då och det är inte så kul att sitta hemma och stirra in i vägen. Men ska prata med resursen ochså så jag kan skriva in mig som vikarie som omvårdnas personal.  Men så blir det att jag får hoppa till olika ställen men det ska väl funka ett tag iaf.

Var med jakob i dag till BVC och kolla om huvudet hade blivit större än förra gången. Var ju problem sist vi var där och vart kallad till en läkare och han tyckte att vi skulle gå till BVC på tätare kontroller. Så det har vi gjort och det ser bra ut nu. Det var fontanellen som hade växt ihop för fort på honom så det var därför det hade blivit något fel. Men som tur är så blev det bättre. Fick ett papper igår om att vi skulle på ett nytt läkarbesök den 17maj så vi får se vad han säger. Men hon på BVC sa att det inte var nån fara nu så jag hoppas läkaren säger det samma.

Ska ta och försöka betala dom där jävla räkningarna nu. Blir väl lagomt pank efter det!

Linda!

                       

Ledig!

Nu är man ledig hela helgen behövligt om jag får säga det själv. Har varit mycket den här veckan nu så man behöver vara hemma och ta igen sig. Annars har det inte hänt så mycket har varit med mamma på stan köpte tröjor till jakob. Han börjar och växa ur dom han har nu så det var dags och titta efter några stolekar större. Skulle ha varit till gävle och kolla på lite kläder där också men måste försöka hitta en dag då johan och jag är ledig samtidigt och som det se ut nu så finns det inge hål på ett tag men det löser sig nog.

Och igår var det alla hjärtans dag tycker inte det är något man ska bry sig om. Visst det är kul och ge något till den man älskar och visa att man tycker om den personen. Men tänk på dom som inte har någon och ge något till som aldrig får en ros i skolan som sitter där och ser på när dom andra får en ros. Nä jag tycker det är något för mig. Man behöver inte visa att man älskar en person för att det är alla hjärtans dag man kan ju visa det varje dag.

RSS 2.0