Bakdag!

Idag har det inte hänt så mycket eller jo vi har bakat hela dagen. Måste börjas i tid johan är väl den som tycker mest om att baka här i huset men vist kan jag ge en hjälpande hand jag också.  Jag ska ta och stecka lite köttbullar hade jag tänkt bra och ha till jul. Och så är det mycket godare med hemma gjorda köttbullar än köpta tycker jag iaf. Annars har vi bara varit hemma och det har varit så skönt att ha en hemma dag men i morgon ska vi bege oss till barnenshus och köpa lite julklappar till jakob har inte köpt nå till honom än så det är nog dags och börja på nu. Det är tur att vi har bara honom att köpa julklappar till annars om det skulle vara mer barn att köpa åt så vet jag inte hur det skulle bli pga att våra tillgångar inte är på topp just nu. Jag har sagt ifrån att köpa till mina kusiner pga att det blir så himla mycket. Så det är tur som sagt att det är bara jakob man behöver köpa leksaker till . Jag är nästan klar med mina julklappar det är mina föräldrar och jakob men sen så. Johan har väl hans föräldrar och hans syskon josse och johanna kvar sen är han klar också. Men han har alla kvar i princip så jag är faktiskt ganska glad att jag nästan är klar.
Nä nu ska  jag ta och återgå till bakningen så vi blir klara någon gång!
 

Irriterad!

Helgen bestod av jobb (Natt) och det gick bra men man vänder om dygnen och det är lite tråkigt men men man får pengar iaf.
Är väldigt besviken och irriterad på en person som jag har varit ganska länge nu i över ett år om man ska vara exakt. Har väl försökt och bara strunta i det men det går inte till slut. Man försöker prata men man får inget tillbaka och man vet aldrig hur man ska bete sig när man är i omgivningen med den personen tycker det är skit jobbig och jag orkar inte med det längre har tänkt att man kanske skulle prata men fan vad ska man säga till en sån person som inte vill prata med en. Äh fan i bland blir det för mycket av det jobbiga så man bara vill lägga locket på och skita i det och inte ha med det och göra något mer. Det känns jobbigt det också men vad ska man göra om man inte kan prata med varandra då fungerar det helt enkelt inte.
Och jag kan inte säga att jag inte bryr mig för det gör jag jag tycker det är jätte jobbigt och när det har pågått i så lång tid nu. Det är inte bara mig själv som blir drabbad utan dom runt omkring mig blir ju det också.
Jag hoppas att det blir bättre när man inte behöver ha med varandra och göra men det är tråkigt men det kanske är bästa lösningen nu. Man träffas ju nästan aldrig så det blir inte så jobbigt men det kan bli jobbigt i längden.

Nog med detta man behöver inte prata om det dåliga för då blir man bara på dåligt humör.
Vilket väder det har varit kallt och snöat har det gjort hela dagen så tråkigt har inte gjort något idag bara varit hemma har städat och fixat med julgardiner idag och tagit fram tomtar och allt som hör till julen. Det är ju första advent på sönda det går fort får man säga. Så nu är allt klar här hemma och det känns skönt att ha det gjort får jag säga slipper man gruva sig nå mer.
Jakob har börjat och prata mer och mer nu man hinner nästan inte med nu. Det kommer mer och mer ord som man hör vad det är men vist ibland blir han irriterad när man inte hör vad han säger och då blir det mäst ord som man inte hör ett dugg av vad han säger. Men han är go den lilla pojken han tycker det är super roligt att ha ett eget rum med sina grejor och där han kan stöka till hur mycket han vill utan mamma och pappa tjatar på honom han han ska plocka undan!



   
Utebelysningen!



Myrbekämpning!

Dags att uppdatera kanske var ett tag sen jag skrev något här nu. Har inte haft någon lust eller ork fast jag har en massa och skriva men men jag får passa på nu när jag har lite lust iaf.
Vi har nu i homna vi ska sova här i natt pga att dom har sprutat för myror hemma hos oss och då får man inte vara hemma på 24timmar. Så nu hoppas jag att vi blir fri dom där nedrans myrona. Dom började komma in i skafferi och det är ingen höjdare för mig iaf. Så då fick nomor komma dit och spruta försäkringsbolaget hade inte antisimex som är vanligast att man har men dom dög dom här också huvudsaken man blir av med dom iaf.
Vi åker hem i morgon så det blir inge långvarigt och det är tur för jag ska jobba natt i morgon och på lörda så då vill jag helst vara hemma och vila  skönast och få vara hemma då.
Men det är roligt och träffa dom i homna också för en gång skull var ett tag sedan nu så det var roligt och få träffas som sagt. Man skulle vilja att det blir oftare men tråkigt nog så blir det inte så. Men man får ta vara på den tiden man träffas istället.

Vi fick även ta och fixa kattvakt till tindra också för man inte fick ha någon katt inne efter dom hade sprutat. Så då ställde pappas brosa upp och vara kattvakt.
Ska försöka och ta och krypa ner till sängs nu så att man kommer upp i tid i morgon så att man kan försöka och sova en sväng innan man ska iväg och jobba natt.

Godnatt!


Efter helgen!

Ja nu är vi hemma igen eller vi kom hem i lördags kväll men har inte haft nån lust och sätta mig och skriva förrän nu så det är dags att passa på när man ändå har lite glöd att sitta och skriva.
Vi åkte i fredags morse tåget gick 08:07 det gick faktiskt fortare än vad jag trodde att komma dit med tåg. Vi kom fram vi 11 och när vi kom fram så vart vi väldigt stressade pga att alla andra sprang runt och vissa sprang och detta var för att tunnelbanan också var där vi kom med tåget. Man vart lite yr i bollen där ett tag. Vi kom fram till hotellet och checkade in var ett trevligt hotell men en liten minibar som vi inte använde pga att en vinflaska som var lika stor som en 33cl cola kostade 75kr så jag tyckte det var alldelse för mycket pengar att slänga ut på.
Efter vi hade plockat upp våra grejor så begav vi oss ner i tunnelbanan för att kika på vilken tunnelbana vi skulle ta till globen och det var inte det lättaste faktiskt det var tur att denice skulle på idol i stockholm och hon är ganska hemma i stockolm och med tunnelbaner att göra så vi kom både till globen och hem tack vare henne och även oss själva måste jag säga. Vi hade det väldigt trevligt men jag vill inte göra om det än på ett tag kanske när jakob börjar bli större så han kan följa med. Jo frukost var det med på priset när vi bodde på hotellet och vi klev upp i skaplig tid för att käka frukost det var en mycket god frukost men det var bara det när jag skulle hämta en ny omgång med mjölk så glider jag med mina skor som är super hal på alla golv i split ungefär gissa om jag skämdes och det ska hända när det är mycket folk också men det är tur att det hände i stockholm för man kommer aldrig att träffa dom människorna igen hoppas jag är man klantig så händer allt. Det hände en grej nere på tunnelbanan också vi hade precis köpt kaffe och skulle bege oss till tåget och alla människor sprang för att hinna med det andra tåget som skulle gå om några minuter. Och det slutade med att det var en som gick rakt in i mig och jag tappade koppen och det vart en stor svart pöl på golvet och alla tittade då ville jag bara sjunka igenom golvet fan varför ska allt hända mig för men det var inte bara mitt fel heller men ändå.

Här är lite bilder ifrån helgen!
   
Dåliga bilder pga att det är taget med mobilen!
Detta är när en stunyman skulle hoppa från en skaylift (stavning) dom är på högsta nivån och han ska tända eld på sig själv!

Här är han nere på marken och han brinner! som ni kanske ser.












Stockholm i morgon!

Veckan har varit lugn utan jobb jag pratade med en som jobbar på guten idag och hon sa att dom inte fick ta nå semsester före jul och det är en väldigt dum bestämelse tycker jag men så är det. Och jag ringde till resursen i måndags och frågade varför det var så lugn och dom sa att det inte fanns nästan nå jobb och hon sa att nu till jul brukar det vara ganska lugnt. Men vad då jag vill jobba och käna pengar jag vill inte sitta och vänta på att telefonen ska ringa nä nu får det bli ändring.
I morgon bär det av till stockholm det är både spännande och lite nervöst att man ska ta fel och sätta sig på fel tunnelbana men jag hoppas att det ska gå bra men får försöka läsa sig fram. Och vårat hotel är alldeles utanför tågstationen  så den kan man inte missa scandik kontenetal heter hotalet. Jakob ska till dagmamman i morgon vi ska åka med honom så att vi hinner med bussen som går 07.10 så det är tidig morgon i morgon men det ska bli roligt också. Monster jam börjar kl 19 så vi får nog vara där en skaplig tid så att vi inte kommer dit alldeles innan det börjar. Nä nu ska jag ta och kika klart på mamma och mia filmen sen ska jag ta och lägga mig så att jag kommer upp i morgon!

RSS 2.0