Ny tag!


Dagen blir den samma som igår hemma och tar det lugnt även en promenad har jag hunnit med idag innan det började regna! Har så himla mycket sammandragningar och det är verkligen inge roligt och framför allt inte när man jobbar! Och min diabetes har verkligen gjort sig påmind om att jag är gravid! Reagerar väldigt snabbt på insulin och i bland väldigt segt och då sjunker jag fast jag har ätit men jag kommer inte lågt utan jag hinner känna av det i förväg! Var lika med jakob också men det gick över i slutet av graviditeten och det var verkligen skönt. Är i v25 nu och är i mån 6 det går fort vill jag lova! Man känner av sparkar och det är ett himla liv där titt som tätt och det känns verkligen roligt och känna att det är något som lever i min mage:)
Sparkarna har blivit starkare nu men inte tillräckligt så Johan känner dom! Läste på en sida att man kunna lägga tv-dosan på magen så såg man hur den åkte upp och ner när bebisen sparkade, trodde inte på det först men det gjorde man och Johan så det också det var faktiskt roligt och se både för mig och Johan! Jakob springer mer och mer på potta nu har även börjat med kalsonger igen så han lär sig att dra ner dom när han ska på toa och det går faktiskt bra, jag hoppas att det forsätter så!
Men mycket träning så kanske han är helt torr på dagarna snart!



Jobbar natt!

Ja idag blir jag vaken hela natten börjar 21 och jobbar till 07 men jag tycker faktiskt ganska skönt att jobba natt! Det går bra att somna när man kommer hem och så brukar det vara ganska lugnt att jobba på nätterna säger jag nu blir det en natt som man har fullt upp hela natten!
Men man ska ha och göra också annars blir man så himla trött om man bara sitter!
Fick även en till natt också på torsdag så det känns skönt att man vet att man får jobba!

Nu har jag fixat alla papper som har med havenskapspening att göra och det har jag postat iväg så nu känns det skönt att ha allt sånt gjort! Men det var vissa grejor som var svårt att få tag i tex läkarintyg som försäkringskassan skulle ha för att dom skulle få ett bevis på att jag hade diabetes och detta skulle kosta mig tre hundra kronor att hämta ut FÖR ETT PAPPER så då struntade jag i det! Tycker att det inte ska kosta någon men det gjorde det förstår faktiskt inte vad dom tänker med i bland! Men alla papper är klar och dom är iväg skickade  men det ända som är svårt att få tag i är årsinkomsten om man jobbar inom bollnäskommun, för det var ingen som kunna hjälpa mig att få tag i det utan jag fick sitta och räkna ut allt sånt själv med dom uppgifter om hur mycke lön jag har fått den senaste tiden och det var inte nå roligt med nu är det gjort! 

Nä nu ska jag ta och göra mig i ordning till jobbet!
Sovgott!

V23!

Ja nu är jag i v23 tiden går fort vill jag säga och jag går in i v24 på tis!
Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk

Jag har väldigt mycket sammandragning och det är verkligen inte det roligaste man kan ha och jag har haft det sedan väldigt tidigt i graviditeten!
Jakob har hittat sin favoritfilm också en barn film med bilar och det tok gillar han igår så satte johan i filmen åt honom och han kikade på filmen två gånger med honom sen gick han ut och fixade med trakton och då knäppte jag på filmen tre gånger till så det vart några gånger han kikade på filmen och det var inte bara då utan det är varje dag han kikar på den men han slog rekordet i går!
Och han är väldigt rolig när man städar för då ska han vara med och hjälpa till och plocka undan först börjar han med sina grejer sen börjar han med våra grejer som ligger på golvet och allt hamnar på rätt plats också!




RSS 2.0