Regn och åter regn!

Nu börjar det bli ganska tråkigt med detta regnande konstant hela tiden men det är skönt att det inte är så varmt när man jobbar men andra ord så är det ganska skönt när det regnar så att det inte blir så himla varmt när man är inne hela dagarna! Men det skulle kunna komma lite sol i helgen för då är jag ledig så då skulle det vara ganska skönt med lite sol faktiskt! Har inge planer för helgen blir en lugn och skön ledighet vi hade tänkt och grilla i helgen men om vädret forsätter så här så blir det något annat som slinker i våra magar!
Jobbar i morgon och på torsdag sen är jag ledig fram tills på mån sen blir det en intensiv vecka men den går nog säkert bra den också!

Huvudvärk till tusen!!

Dagen har består av jobb mellan 07-14 så skönt och börja med en sån dag när man har varit ledig sen i fredags!
Har haft ont i huvudet hela Dan  började i morse och den vill verkligen inte ge med sig har tagit en alvedon när jag kom hem så jag ska nog ta en till innan jag kryper till sängs om det hjälper! Tycker inte om att trycka i mig sånt där men men om man är tvungen så! Har köpt en ny vagn till Jakob också en kombivagn men den är mycket bättre än den vi har haft! Och Johan slipper klaga att vagnen är så låg för den här kan man höja och sänka handtaget! Det är det på dom flesta vagnar nu så vi är lite sent ute med att köpa en sådan. Men har man inte haft råd innan så för man nöja sig med det man har! I morgon börjar jag halv fyra så skönt att få lite sovmorgon brukar lägga mig en sväng om jag börjar 07 då brukar jag passa på och lägga mig en sväng när jag har rast och även när jag kommer hem och det är välbehövligt kan jag lova annars är jag ingen rolig person att umgås med om jag inte får min skönhetssömn:) Så här ser vagnen ut!!

 

Skärpning!

Har inte haft någon tid till att sitt och skriva några rader så kanske är dags nu! Jobb har helgen beståt av jobbar även i morgon sen är jag ledig tis och jobbar ons och tor sen är jag äntligen tre ledig ska bli så skönt!
Johan håller på med den andra altan som han ska bygga så vi får hoppas att det blir gjort innan vintern kommer! Men det ska bli skönt att få en till altan där johan och jag ska ha rumet en  kanske vi får se hur det bli kanske blir ändring också det vet man inte!  Jakob ha har börjat och prata mer och mer så man förstår vad han menar han är en riktig pratkvarn nu för tiden och han vet vad rätt och fel är förr förstod han inte riktigt varför man skulle säga förlåt om man gjorde illa någon osv. Men nu gör han det och lika om han säger att man är du eller om han skriker åt en, då brukar han märka att han har gjort fel för han vet så väl vad som man inte ska göra!
           

RSS 2.0