Läkarbesök!

En ny vecka med jobb börjar två idag efter en tre ledig helg det känns faktiskt bra och få börja lite senare på en måndag. Ska iväg till läkaren idag också så att han få kika på min rygg och så himla mycket ryggsmärter så att jag håller på och bli tokig. Jobbade i torsdas och då fick jag sån himla ryggvärk att jag fick feber och det strålade ut i bena och nacken trodde det var förkylning som var på g men så var det inte utan det gick över och kom tillbaka hela tiden. Och eftersom jag kände ingenting av febern direkt på morgonen den kom och gick vist kände jag av ryggen men inte alls lika men efter jag hade varit uppe och gått en sväng  då fick jag ryggvärk igen.. Det var faktiskt väldigt otäckt och det varade fram till lördan. När jag har riktikt ont då bilr det på det värsta viset  jag har ont annars också så att jag inte kan sova en hel natt men aldrig så här så att jag får feber. Så nu hoppas jag att dom hittar felet eller om det är en infektion som ligger och nötter sig kvar. Det som är så konstigt är att jag hat ont i övre ryggen  och inte i nedre annars är det vanligare att man kan få ont i nedre delen av ryggen men inte jag.
Vad är det som här hänt mer då? Jo johan kom med förslaget att vi skulle till g-homna en sväng  på lördan och knäppa lite kort på hans familj och våran familj så jag fick masa mig upp ur den sköna sängen och klä på mig och åka iväg. Jag kände när vi kom fram att jag så gärna vilja åka hem och lägga mig ryggen värkte och jag var inte så social alls. Men det började bli lite bättre framåt eftermiddan men inte alls bra. Pratade med pappa när jag kom hem och han sa att jag skulle ringa så fort dom öppnade på hälsocentralen på måndan och det gjorde jag så jag fick en tid idag klockan 13 så jag ska snart ta och bege mig dit och få svar på mina frågor och jag hoppas att dom kan hjälpa mig så att jag kan känna mig hel igen för nu känner jag mig verkligen inte i topp form och mitt humör är verkligen inte på topp.


Här är en bild från östanvik när vi var där och hälsade på johans föräldrar på midsommardagen!


Trötter!


Idag har det beståt av jobb började 06:45 och slutade kl 16:00 och det har varit väldigt stressigt sedan igår för det var bara jag som hade deligering igår och det kändes kan jag lova på kvällen var alldeles slut i huvudet. Men det gick faktiskt bra och alla boende fick sina mediciner. Men det är väldigt jobbigt när visa inte vill ha deligering för jag är inte så säker på medicinerna så det skulle ha varit skönt och haft en till. Det jag är osäker på är tiderna när dom ska ha medicinerna men man får gå och kolla en extra gång så att allt blir rätt.
Och i dag var det också mycket att göra för det var bara vikarier idag men då var det även en till som hade deligering så det var skönt. Men det verkar som att dom överlastar allt på mig med matbeställningar osv men jag kan inte ta hand om allt en gräns finns tycker jag. Det verkar som att dom tror att jag vet allt eftersom jag har varit där förr men så är det inte. Vissa saker har jag inte lärt mig riktikt än tex att göra en mat beställning Och mjölkbeställning . Jag fick äran att göra en mjölkbeställning idag fast jag frågade om dom kunde göra det när jag var på rast men när jag kom tillbaka så hade dom inte gjort det och även inte fixa med tvätten så det fick jag sköta Fan jag blir less när dom inte kan ta större ansvar men men jag hoppas dom står på sig och vågar ta hand om beställningarna nästa gång. Annars vet jag inte alls vad jag ska ta mig till har sagt till dom flera gånger att dom måste försöka att fixa tvätten så att inte det blir en hel hög med tvätt till dom som ska jobba kväll.
Bara för att det är bara vikarier nu är för att alla har första perioden och en har andra fråga mig inte hur det kunde bli så för det har jag inte riktigt förståt.

Så det har varit två tunga dagar med mycke tänkande och planerande men det fungerar det gör det men som sagt dom måste försöka planera lite som andra också tycker jag någon som håller med mig.


Nä nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag försöka fål ite sömn så att jag orkar jobba i morgon men får sovmorgon börjar inte för en 14:00 så det är rätt så skönt faktiskt.

Ha en forsatt trevlig kväll!



Feber!!

Nu är man hemma ifrån en 3 dagars camping tripp det vär väl en rolig vända men jag skulle inte göra om det något mer. Tyckte inte alls det var nå roligt men det var trevligt ändå men som sagt nästa midsommar hittar vi på något annat. Även johan tyckte det inte var något som han skulle vilja göra om så det är ju bra att vi är två på den punkten.
Vi skulle vara där i tre dagar men så vart det inte utan alla skulle åka hem på lördan så det vart bara två dagar så det var lite tråkigt men så är det.
Jo jag höll på och glömma en sak när vi skulle åka hem så skulle jag öppna bilen och stoppa i våra väskor efter jag hade gjort det så satte jag i nyckeln i tändningslåset och stängde dörren och när jag hade kommit in i husvagnen och skulle hämta mer saker som skulle i bilen så hörde jag bilen låsa sig. Första tanken FANNNNNNNNNNNNN inte nu. Vi som skulle åka hem och allt och nästan åkt hem hur skulle vi göra nu utan nycklar? Jag fick panik verkligen och jag hade verkligen ingen lust att stanna kvar där själv när alla hade åkt. Vi ringde först till mina föräldrar och dom sa att vi skulle ringa polisen så vi gjorde det och dom hänvisade oss till bärgarn så vi gjorde det. När vi fick prata med en där så sa dom att det skulle kosta 1200 kronor för att dom skulle låsa upp bilen så vi sa ifrån det i samma stund som fick reda på hur mycket det skulle kostade. Men då var frågan hur gör vi nu? Allt verkade helt hopplöst men så ringer mina föräldrar och frågar om dom ska hämta extra nycklarna som fanns i bollnäs och åka upp med dom till östanvik där johans föräldrar befann sig för  och att dom skulle köra nycklarna därifrån till orsa och det tackade vi självfallet ja till. Så det löste sig till slut och tur var väl det. Men det tog fyra timmar innan vi fick nycklarna så det var en lång väntan men det var så skönt när vi äntligen hade nyckeln i handen och vi äntilgen kunde åka hem.
Vi skulle även hämta jakob som hade följt medfarmor och farfar till östanvik och när vi äntligen kom dit så bestämmde vi oss för att stanna kvar där med dom och umgår och grilla så det vart ännu en natt i husvagen men det gick det också för vi var så himla slut när vi kom fram så vi ångra oss inte.

Senare på kvällen när vi satt och pratade så började jakob och  bli trött så jag gick ner till husvagnen med honom så att han kunde få sova för kvällen. han hade varit gnällig på kvällen men jag trode det bara var för att han var trött men så var det inte han var inge varm när jag la honom men senare på natten vart han varm och han gnällde och grinade om vart annat. Men han somnade tillslutan óch sov hela natten sedan på morgonen var han lite piggare men vart sämre innan vi bestämmde oss för att åka hem.
När vi kom hem och tog tempen på honom så hade han 39.5 grader så jag gav honom en alvedon och gick och la honom och han somnade som en stock. Lill goingen våran tycker inte alls om när han är sjuk känner sig så hjälplös. Men jag hoppas att han får sova bort förkylningen eller vad det kan vara för något.

Jobb i morgon igen börjar två och det är jag verkligen tacksam för att jag hade den tiden i morgon så man kan få sova ut riktigt ordentligt. Jobbar nu måndag till torsdag och sedan är jag tre ledig igen så skönt så. Har funderat på och åka till Gävle en sväng på fredan men vi får se hur det blir men jakob och om jag blir sjuk men det hoppas jag verkligen att jag får slippa.

/Linda!


Hemma igen!

Nu har jag slutat jobbet kom hem runt kvart i nio hade ingen lust att gå och lägga mig med det samma jag kom hem så jag satte mig framför daton och fördriva tiden lite. Jag börja kvart i 7 i morgon bitti så jag blir nog inte uppe så länge till.
Vi får väl se nu då om det blir någon färd till orsa i morgon jag hoppas verkligen att vädret är bättre vilket jag inte tror men man kan alltid hoppas. Har i alla fall
ordnat allt tills i morgon så att det är bara att plocka allt i bilen och bära av. Ska lämna jakob till farmor och farfar också förre innan vi åker till orsa så jag hoppas vi kommer i väg förre sex i alla fall. Så att man inte kommar dit så himla sent så det är bara att gå och lägga sig när man kommer fram.
Det känns faktiskt och lämna jakob i tre dagar har aldrig gjort det förr men det ska säkert gå bra men jag kommer att sakna honom som en tok kan jag tänka mig.
Det märks nog om vi åker i morgon eller inte för om vi inte gör det så är jag säkert och uppdaterar bloggen lite. 
Nä nu ska jag ta och kika lite på tv om det är något bra som visas!

/Linda!


Godkväll!

Ja nu verkar det klarna upp lite ute jag hoppas att solen finns där på midsommarafton också men ska inte säga för mycket för då lär det väl bli regn förmodar jag. Jag och johan har ju planerat att åka till Orsa över midsommar helgen men vi stannar hemma om det blir regn för jag vägrar att sitta i husvagnen och uggla och kolla ut på regnet. Har kollat lite på vädret och det ser ut som att det inte alls kommer att bli något fint väder på midsommar men jag hoppas dom har fel.

Har jobbat idag också började kl 07 och slutade 16 och när jag kom hem så började jag städa. Höll på få något fel det så ut som en svinstia här hemma så då tog jag fram skurmoppen och dammsugaren och började städa. Sedan när jag precis hade städat klart kom johan och jakob hem och då bestämde vi oss för att beställa en pizza istället för att göra någon mat och det var riktigt gott.
I morgon blir det jobb också men fast inte alls lika tidigt börjar två då. Och det är skönt för jag var verkligen trött idag så jag ska försöka sova ut i morgon.
Nä nu ska jag slänga i lite tvätt i tvättmaskinen så att vi får lite rena kläder fram till midsommar.

/Linda!


Delikation!

Vilket väder det är ute då hur tråkigt som helst och man blir verkligen inte på så bra humör heller. Och det märks på mig att jag inte alls är på så bra humör och jakob är inte alls på sitt bästa humör heller han är grinig och blir sur för minsta lilla. Men det kan ockå ha och göra med han han inte är helt hundra han har inge feber men han hostar och är täppt i näsan och det märks att han inte är som han brukar. Jag hoppas att jag slipper bli sjuk nu när jag ska börja och sommarjobba på tisdag vill verkligen inte vara sjuk första dan. Men jag har en förmåga och bli smittad när någon är sjuk och så får jag så hög feber jämt. Men jag hoppas att jag får slippa det värsta jag vet är och vara sjuk.

Nu snart ska jag på intudition på gutenberg för andra gången var där igår också men nu börjar jag 14 och går till 21.30 så det är skönt och slippa gå upp så tidigt faktiskt. När jag kom till gutenberg igår då kom sjuksköterskan och sa att vi skulle ha ett möte om delikation och gå igenom olika saker som hade med delikation att göra. Så klockan två så kom sjöksköterskan vi satt och pratade om massa olika saker och fick en bunt med papper som vi skulle få läsa igenom hemma. Sedan så fick vi göra ett prov på det hon hade gått igenom och jag klarade det så nu har man delikation känns bra på ett sätt jag vet att jag klarar av det men det känns faktiskt lite pirrigt också att få ha ett sånt stort ansvar för mediciner men det ska säkert gå bra.

Nä nu ska jag ta och fixa lite här hemma innan det bär av till jobbet igen.

Ha en trevlig helg!

Lugn och skön dag!

Ja idag har jag tagit det lugnt var och köpte camping stolar på rusta behövs om vi ska ut och campa till midsommar.
Vi hade tänkt och bege oss till orsa till midsommar och det ska verkligen bli roligt och komma iväg någon stans faktiskt. Just det där att slappna av och bara tänka på sig själv känns som att jag verkligen behöver det nu.
Vi hade tänkt att åka dit torsdagen förr midsommarafton och vara där tills söndan så det kommer att vara svårt att vara ifrån jakob så länge men det är skönt och veta att han kommer att ha det bra där han är (hos farmor och farfar). Men jag kommer och sakna honom något grymt men får göra det bästa av situationen och försöka att slappna av.

Helgen har beståt av jobb började jobb i torsdags och sedan jobbade jag ända fram till söndan och både fredag occh söndag bestod av delad tus så man var lagomt mör när man kom hem i söndas. Så det känns verkligen skönt och vara ledig mån och tisdag. Jag vet inte om det blir jobb i morgon har inte hört något än så vi får se vad som händer.
På torsdag blir det intrudision på gutenberg våning 1 och även på fredan men sen är jag ledig lördag och söndag och det är min första lediga helg på sex veckor så det känns verkligen skönt. Sedan så börjar jag nästa vecka på tisdan och jobba (sommarjobba) och då är det schema som gäller och det känns toppen och ha ett schema och gå efter


Jakob och farfar sitter och läser en bok!




   


Grymt seg!

Dagen har beståt av jobb var på karlslund idag var en väldigt lugn avdelning faktiskt men grymt varmt höll på och få värme slag när man sprang runt och gjorde det man skulle göra och kläderna man har på sig är inte dom bästa heller när det är varmt. Men jag vill inte ha mina egna kläder heller så bra är det att det finns och låna.
Kom hem efter två och då slängde jag mig i badet var ett välbehövligt bad kan jag lova sedan kom jakob och johan hem. Johan hade hämta jakob på dagis lill goingen har varit på dagis från halv 7 i morse ända fram tills kvar över två. Var inge populärt att kliva upp tidigt på morgonen han skulle nog helst viljat ligga kvar och sova ett par timmar till men så vart det inte. Efter dom kom hem och jag hade badat klart så bar det av till ica kvantum och handlade lite mat. Var väldigt mycket folk när vi kom dit funderade om det var något speciellt men kom på att det är ju röd dag i morgon så alla handlade väl till helgen antar jag. Efter vi hade handlat åkte vi hem med grejorna och lasade in dom i kylen och sedan var vi på språng igen skulle hem till mina föräldrar en sväng för dom flyttar upp till deras sommarstuga i morgon. Dom blir väl kvar fram tills i början av september eller så länge vädret är skapligt. Men dom är inte så himla långt bort i alla fall stugan ligger i röstabo heter stället och det ligger mitt i mellan alfta och edsbyn. Väldigt fin stuga och annorlunda den är gjord av två järnvägsvagnar som dom har gjort som en halvmåne kan man säga och det ser verkligen inte ut som det är järnvägsvagnar heller men under stugan kan man se lite tedenser av en järnvägsvagn faktiskt och i taket inne i stugan. Taket är runt kan man säga och själva  stugan invändit kan man se lite gran av hur den har sett ut innan det vart en sommarstuga. Ska ta och knäppa lite kort på stugan när vi åker upp dit.
Och jag har inge bilder och lägga ut som vanligt måste skärpa mig nu måste försöka knäppa mer kort och komma ihåg och knäppa.

Nä nu måste jag verkligen gå och försöka lägga mig är hur trött som helst och verkligen inte på bra humör och seg som atans och så ska jag ha delad tur i morgon väldigt lockande inte men får försöka bita i hop och gör det bästa av morgondagen.

Trevlig helg!

Hemma igen!

Nu är vi hemma i Bollnäs igen då var trevligt där vi var faktiskt mycket god mat lite annorlunda mat men kul och testa något nytt också. Jakob tyckte det var super kul och träffa nya folk först var han lite blyg men efter ett tag så sprang han runt och pratade med folken som var där. Han är hur go som helst när han träffar mycket folk så där då ska han prata och visa dom alla saker han har med sig. Han pratar mycket men det är bara hälften av det han säger. Men lite förstår man i alla fall eller vi förstår men dom som aldrig har träffa honom förstår inte mycket av vad han säger men han är lika glad ändå. Drack för mycket kaffe känner jag så nu är jag super pigg och inte alls någon lust att gå och lägga mig. Men jag måste verkligen försöka börjar som sagt 07:00 i morgon bitti och jag vill verkligen kunna sova lite i alla fall.



Vilken dag!

Fint väder idag igen hur skönt som helst var ute redan kl 9:00 på en promenad och det var redan varmt då. Och just nu så bränner mina axlar ska försöka hitta någon salva så att jag inte bränner mig något mer. Ska iväg till Edabyn ikväll och fira en av johans kompisar som har tagit studenten. Skulle ha jobbat idag men jag tog ledig för att vi vart bjudna ditt på student middag. Men ska jobba i morgon så det blir en tidig kväll för mig. Börjar redan kl 07:00 i morgon och så ska jag lämna jakob på dagis så det blir nog att vi redan är klar kl 06:00 i morgon bitti. Gäller att ha mobil larmet på så att man kommer upp någon gång!
Har en förmåga att dra mig på morgonen så det blir inget av med det i morgon hoppas jag.

Nä ska ta och äta något nu så man får i sig nå innan man ska dit vill käka något först så man inte kommer dit och är vrål hungrig.

Bye!


Vilket väder!

Idag har det varit strålande sol igen hur skönt som helst har varit ute hela dagen. Var till Edsbyn idag också kollade på johanna (johans syster) som tog studenten. Måste vara en skön känsla när man tar studenten att veta att man har klarat som tre åren som man har kämpat. Jag har ju inte kämpat dom där tre åren men jag är glad att jag har klarat mig utan avgångsbetyg ändå. Och jag har ju chans att plugga på komvux när jag får tid och lust. Så för mig gör det inte så mycket faktiskt jag klara mig nog men det skulle ha varit kul att få vara med om.

Och i morgon är det bollnäs som har studenten ska kika ner en sväng innan jag börjar jobba tänkte jag kul att se dom som jag skulle ha gått med om jag inte varit med barn och hoppat av. Men jag ångrar mig inte för det jag är glad för deras skull att dom har klarat sig så här långt. Och nu har dom antingen mer skola framför sig eller har dom jobb som väntar på dom efter dom slutat skolan.

Jo jag slapp åka buss med jakob idag mina föräldrar var så snäll och körde oss till endbyn dom skull till stugan ändå som ligger åt det hållet så då tog dom oss med på samma vända och det var tur.

Efter vi hade varit i Edsbyn så bar det av till G-homna och där bjöds det på smörgåstårta och vanlig tårta. Var väldigt gott och jakob verkade som han tyckte det med. Han sate i sig en smörgåstårta och en vanlig tårta så han är nog väldig mätt nu.

När vi kom hem tog jakob och jag en promenad i det sköna vädret har varit ute och gott varje dag nu den senaste månaden och det märks på kläderna. Så nu bilr det promenad varje dag fram tills hörsten och jag hoppas att jag kommer ut varje dag. Kanske att det blir nån dag som jag inte tar mig ut om jag har delad tur men annars så SKA jag ut.

Trevlig Kväll!


Ny vecka!

ja nu är det en ny vecka och en ny månad juni närmare bestämt! Och vilket fint väder det är då jobbade som sagt igår och vart nästan förvånad när jag kom ut på kvällen och skulle cykla hem när det var ungefär 25 grader ute och lika fint väder är det idag.
Dom ringde ifrån resursen idag och frågade om jag kunna jobba på fredag och på söndag och bägge var delade turer och dum som man är så tackade jag ja så nu är det 6 helger som jag har jobbat men jag kännar som jag gör på helgen på fredag så det är det värt faktiskt.

I morgon blir det en sväng till Edsbyn ska dit och kolla på när johans syster tar studenten så för min och jakobs del blir det buss som gäller för johan jobbar i edsbyn och då är det ju onödigt om han ska åka till bollnäs och hämta oss och sedan tillbaka. Så jag hoppas att det går bra och åka buss med jakob har åkt en gång tidigare och då skulle han inte alls sitta still så vi får se hur det går den här gången.

Här är lite bilder från när jakob fyllde år och lite andra bilder som jag tog i lördags och idag.
Men det vart inte alls många bilder som vart bra från när han fyllde år så det är nog dags att försöka kolla på kameran varför han gör så när man knäpper eller om jag lämnar in den.
                image65                       
                                                         
               

                                                     image70
                                  

RSS 2.0