Klippning!

Ja idag blir det klippning har bokat tid till halv tre så snart bär det av till stan tänkte gå och kika lite i affärer innan jag klipper mig. Ska försöka att kolla lite på kläder till jakob också och sedan ska jag försöka hitta något till mig också.

Jobbade i går på hamrelund på hemtjänsten där och det var super kul där men det ända som är jobbigt är att alla människor är på olika ställen. Det är det bästa på innerboende är att dom är samlade på ett och samma ställe.
Var på boels handelsbod och hittade en sittvagn till jakob som är lite bekvämare det skulle ha kostat 450 men fick den för 250 pga att det inte var ren så då tog jag den och åkte till mina föräldrar och tvättade av den.

Här är lite bilder på vagnen!
               


Lördag!

Ja nu är det lördag igen då, Har jobbat hela dan började 07:00 och slutade 21:00 så jag har inte känt efter att det är lördag än. Men man måste arbeta och jag säger inte nej om resursen ringer och frågar om jag kan jobb. Men då blir det att dom ringer till mig hela tiden men man ska inte tacka nej.
Annars så sitter jag här och kollar runt lite på datorn skulle vilja ha en bärbar dator men jag vet inte vilken jag vill ha och vilken som är bra men får försöka att fråga runt lite på olika ställen.

Har en period som jag inte vet riktigt vad jag ska göra av mig själv och sur och irriterad på allt och alla. Vill bara gräva ner mig själv och ligga där tills jag blir på bättre humör. Det kan bero på att jag har sjukt ont i huvudet och i ryggen och att blodsockret inte är som det ska. Jag får försöka ta mig i kragen och bli på bättre humör det är inte bara bättre för mig själv utan också för dom runt omkring mig.

Nog pratat om dåligt humör!
Ja som sagt har inte hunnit med så mycket idag jobba i princip och slängt mig i duchen när jag kom hem välbehövligt faktiskt. Jo innan jag glömmer det har fått sommajobb på gutenberg våning 1 bägge perioderna vart överlycklig när dom ringde och sa att jag hade fått sommarjobb där jag ville vara. Så nu slipper jag oroa mig för om jag ska få något sommarjobb eller inte och hemköp låter verkligen inte lockade faktiskt.
Dom skulle höra av sig mer om när jag ska börja och när jag kan komma och hämta mitt schema som jag ska gå efter.

Är det nån som vet hur man gör bloggen annorlunda? Har kollat runt lite och förstår verkligen inte hur man gör!

/Linda!


Söderhamn nästa!

Ja i morgon bär det av till söderhamn för att få mina sulor till skona så att jag trampar rätt när jag går och att jag ska slippa få ont i ryggen. Och det blir även besök till ÖB och barnens hus för att kolla på lite grejor till jakob när han fyller år. Det är bäst att börja i tid annars blir det inte av i tid utan jag har en förmåga att köpa presenter dagen innnan om jag är riktigt duktig två dagar innan. Men så ska det inte bli det här året hoppas jag iaf.

Jag har varit ledig i 3 dagar nu hur skönt som helst faktiskt har fått vila upp mig lite och det börjar kännas bättre i ryggen nu. Men det lär komma tillbaka när jag börjar jobba igen antar jag, har inte blivit bokad på fredan så vi får se om det blir nå jobb då. I morgon är jag ledig pga att jag ska till söderhamn. Och på lördan har jag delad tur IGEN men man får betalt och så får man ob hela dagen så det är ett plus faktiskt.

Har inte fått reda på om jag har fått sommarjobb eller inte men sista dagen man skulle få reda på det var den 22maj så det är ett tag kvar. Men jag vill ha reda på det nu så man kan börja planera om man ska söka någon annan stans eller inte. Har äntligen blivit klar med städningen det tog 4 timmar att städa i 2:an men det var för att jag hade jakob hemma och han ska hjälpa till på sitt lilla vis. Men som sagt nu är det klart och jag är nöjd med resultatet faktiskt. Undrar bara hur länge det kommer och se rent och snyggt ut i morgon lär allt som jag plackade undan idag vara framme igen. Men man får ta det med en nypa salt jag fick ju bort damm och skit på golvet iaf. Så då gör det inget om det ligger grejor på golvet.

Vart nästan förvåna när jag vaknade i morse utav att solen lyste  igenom fönstret och när man kikade ut var det blå himmel och det var faktiskt lite varmare ute. Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig jag är tött på regn och mulet väder nu vill ha vår!

En ledig dag!

Ja idag vart det en ledig dag som sagt hur skönt som helst att få vara hemma lite och umgås lite med jakob. Men i morgon blir det jobb antar jag dom har inte ringt idag men med min otur så blir dom och ringa i morgon bitti. Men jag får försöka kliva upp före 07:00 och göra mig i ordning om dom skulle ringa om dom inte gör det får jag krypa ner i sängen igen.

Idag så var jakob och jag i väg med mamma och pappa till dollar en sväng och kikade runt lite där. Sedan bar  det av hemmåt igen lagade mat och städade lite. Har inte varit på nå bra humör idag har haft konstant huvudvärk hela dagen men det börjar släppa lite efter alvedonen som slank ner.

Jag klippte jakob idag också vart faktiskt bra och han satt still hör och häpna. Jag trodde jag skulle få jaga huvudet på honom men han satt i stolen så snällt. Han börjar bli så stor nu snart 2år den 30maj hinner banne mig inte med. Han har utvecklas så himla fort dom senaste månaderna han förstår vad man säger till honom men det som är lite jobbigt just nu är att han är så himla sur och han kan själv han ska minsan inte ha någon hjälp inte, nej nej han ska gå själv och klä på sig själv osv om jag ska försöka hjälpa han så blir han så sur att han sätter sig i soffan och vägrar att komma, Men han är go ändå den lilla pojken. 

Efter klippningen!

 

Satt och kollade på en bra film igår marie antoniette!
Tyckte inte alls den var något bra men det kanske är  någon annan som tycker den är bra vad vet jag!


DVD Film: Marie Antoinette

Oscar-vinnaren Sofia Coppola skildrar här i sin tredje kritikersuccé, Marie Antoinettes stormiga liv. Kirsten Dunst porträtterar den österrikiska barnprinsessan som gifte sig med Frankrikes unge och ointresserade kung Ludvig XVI. Marie Antoinette, som kände sig utanför i det kungliga hovet, fyltl av skandaler och intriger, utmanade såväl adel som borgare genom att leva som en rockstjärna. Ett liv i lyx och slöseri som kom at försegla hennes öde.





Tittade även på 50 First Dates den var faktiskt bra tycker jag!

DVD Film: 50 First Dates

Adam Sandler och Drew Barrymore spelar tillsammans för första gången sedan The Wedding Singer i en av de roligaste, romantiska komedierna på mycket länge. Charmören Henry Roth (Sandler) lever ett avundsvärt liv på en tropisk paradisö. Han spenderar sin tid med att charma öns vackraste flickor. Livet leker och han tar inget större ansvar för sina handlingar, tills den dag han bländas av den vackra Lucy (Barrymore) och kärleken slår till ordentligt. När de träffas igen nästa dag har Lucy dock ingen aning om vem Henry är. Hon lider nämligen av extrem närminnesförlust. Men Henry är beredd att till varje pris försöka vinna hennes hjärta på nytt, om och om igen - varje dag. Rob Schneider (Big Daddy) och Sean Astin (Sagan om Ringen) är andra kända ansikten i 20 First Dates, filmen som kommer att vinna ditt hjärta varje gång du ser den. 
 

Men nu ska jag ta och kika lite på tv!
Ha en trevlig kväll/ Linda!

Delad tur nästa!

Ja nu är det lördag eller snarare lördag kväll har varit ledig idag och fått vila upp mig lite har jobbat i flera dagar i sträck nu så det var en välbehövlig dag att vara ledig. Men i morgon är det nya tag ska ha en delad tur då så jag måste nog ta och tänka på att krypa ner i sängen och försöka få lite sömn. Börjar 07:00 i morgon och går till 13:00 och sedan har jag rast till 15:30 sen blir det att forsätta jobba till 21:00 så jag behöver verkligen sova men jag är verkligen inte trött men som sagt det går att försöka att lägga sig.

Idag har det varit en lugn dag  åkte och handlade lite och sedan besökte vi mina föräldrar en sväng satt och pratade lite strunt och sedan bar det av hem igen. Sedan har jag legat framför tv:en och kollat lite på angel och desperat housewives. Ska försöka ta mig i kragen och uppdatera bloggen lite mer men jag hinner verkligen inte så det får bli när det blir som ni kanske har märkt. Nä nu ska jag ge upp det här skrivandet för ikväll så jag får nån sömn inatt.

Godnatt!

Inte igen!

Tittade ut igenom fönstret när jag vaknade i morse och så snön komma ner ifrån himelen. Första tanken var INTE IGEN har tröttnat på snön nu, vill ha vår NU. Jag som hade tagit fram cykeln ifrån källaren också men jag tänker inte ta ner den igen för jag hoppas att inte snön ligger kvar. 
Igår vart det stor städning här hemma så faktiskt bra ut efter det var klart men efter jag hade tagit upp jakob såg det ut ungefär som när jag började fast med mindre damm och grus på golvet. Men man kan inte förvänta sig att det ska se snyggt och prydligt ut hela tiden här hemma när har jakob hemma.

Annars så blir det jobb ikväll för mig ska vara på gutenberg våning 2  börjar 15:30 och slutar 21:00. Jobbade i måndags också fast då var jag på karslund A-huset (solrosen). Får åka runt lite här och var nu men jag stortrivs jag har inge planer på att se mig om efter något annat jobb. Fast ända dumma är att jag jobbar kvällar också och då mäste jakbo vara på dagis för att jag inte har någon barnvakt då men nu har jag löst det så att han har fått vara med mormor och morfar. Det går ju att lämna han där men inte hela tiden måste försöka hitta någor annat dagis som har öppet dygnet om. Har hört att det har öppnat ett dagis ute på ren som har öppet dygnet om men det är ju så himla långt att åka framför allt på morgonen om man börjar 07:00. Ingen som har sitt barn där som kan berätta lite om dagiset där?

                        



Jakob har pappas byxer på sig kanske är lite otydligt men ville lägga ut bilden ändå, det är så himla svårt att hinna med att knäppa för han står inte still men bilderna får duga om dom är grumlig är det för att han vände sig om precis när jag knäppte.

/Linda! 


Två lediga dagar!

Det har varit en intensiv vecka med jobb och mycket nya rutiner. Men det har gått bra faktiskt, hade lite svårt att tänka mig att jobb med att vara vikarie förr men det går faktiskt bra. Jag hade svårt att tänka mig att flytta till ett nytt ställe dag för dag men man lär sig fort. Har varit på gutenberg och karslund och hemtjänsten (väster) igår. Så jag har jobbat sen förra onsdan och inte varit ledig ett dugg och det känns i ryggen nu. Har tagit ledigt i morgon och på torsdag så man får ta igen sig lite. Ska jobba på Guten i helgen både på fre och lör söndag har jag inte blivit bokad än så vi får se om det blir nå jobb då också kanske?!
Hade jobb idag också men jag kände att min rygg inte orkade med ett pass till och framför allt inte natt på hamrelund. Så jag tackade nej till det erbjudande och jag kände att jag inte behövde ha något dåligt samvete för att jag tackade nej.

Annars har det inte hänt så mycket har städat och försökt att leta efter filmer som inte ligger i sina fodral. Men hittade dom inte det är säkert  jakob som har lagt som nån stans så vi inte hittar dom. Men man får väl skylla sig själv när man lägger skivorna i den höjden han är i. Men dom lär komma fram förr eller senare hoppas jag.

/Linda!


RSS 2.0