Bakning :)

Har bakat för fulla mugga nu så nu har vi en del och bjuda på tills på söndag när Jakob fyller 4år storkillen :) och även till dopet så jag hoppas det blir nå kvar tills dess ;)
Vi har börjat med godnattvällning till Elias nu och det fungerar kanon bra faktiskt han sover som
 en stock varje natt nu och han är mycke lugnare. Så nu får man sova ut och det behövs kan jag lova..
Mamma ska operera sig på måndag i stockholm men hon åker redan på söndag så hon kan inte vara med när Jakob fyller år på söndag tråkigt. Men som kommer iaf i morgon lördag så det känns skönt att man hinner träffa henne innan hon åker dit. Och jag hoppas verkligen att det går bra med operationen denna gång och att hon kan använda armen bättre än vad hon har gjort tidigare, men det behöver inte vara förra operation som vart fel utan det kan vara något annat som har hänt :(
Nä nu ska jag vara lite social med johan :)



Premiär!


Idag bar det av till bollnäs till mina föräldrar och hjälpte dom och måla garage, sen vart det storhandling inte det bästa man vill göra av med pengar men mat måste man ju ha..
Klippte gräsmattan idag för första gången i år han precis klippa klart och ställa in gräsklipparen så började det regna så tur hade jag att jag han göra klart allt. vi tog en promenad med emmy idag när det var fint ute och tog henna så hon fick bada. Han tycker inte alls det är nå roligt men jag hjälpte henne i idag och då gick det skapligt faktiskt :) Hon måste få lära sig och så kanske det går bättre om vi badar.
I morgon ska jag iväg till mamma och pappa igen och måla beroende på vädret då förstås.
Vet inte vad det är för fel för det går inte och lägga ut bilder en lyckades jag ladda upp men nu vill det inte fungera. Så det får duga med en bild nu.








Mina charmtroll!

Elias äter hur bra som helst med barnmat och han älskar gröten :) Katrinplommon är också en höjdare och det går i det också.  Han är fortfarande orolig på nätterna vet inte riktigt vad det är för något, men det kanske är tänder på gång. Jakob hade redan två risgryn på gång i den månaden som Elias är i nu så det skulle inte förvåna mig om han får snart han också.
Jakob är i västansjö idag och leker roligt för honom och vara där:)
Och dagmamman som är snäll och hämtar upp honom när hon ändå ska dit.
Nä nu ska jag ta och fixa lite här hemma ser ut som en svinstia för tillfället.

på återseende!!





Dålig uppdatering!

Nu är det maj redan säger jag bara, tiden går..
Vi var hemma på sista april och hade tevligt tack alla ni var verkligen roligt och träffas..
Jakob tyckte det var roligt när en av hans kompisar från dagmamman kom. Och efter dom hade gått hem så frågade han hela tiden vart dom var och ville att dom skulle komma tillbaka..
Ni måste komma över mer med barna så dom får leka;)
Elias har sovit dåligt några veckor nu ligger och skruvar och vänder sig och är orolig vet inte riktigt vad det kan vara faktiskt, kanske tänder?
Har fixat bloggen också som ni kanske har märkt. Vart faktiskt nöjd med resultatet:) 


RSS 2.0