Mening för livet!



   

I morgon ska jag tatuera mig som sagt ska bli spännande och se hur det blir!
Var ner på stan idag kakade runt lite hittade ingenting vill försöka hitta lite nya kläder nu till vinten. En jacka skulle inte sitta helt fel nu faktiskt.
Är ledig nu ons tors känns skönt och vara ledig också. Fast om jag själv skulle välja så skulle jag helst vilja vara ledig på helgen istället eftersom johan jobbar under veckorna. Men man får ta det man får.
Jo som ni kanske ser på korten så har jag klippt jakob han började få så långt hår så jag tyckte det var dags att klippa honom igen. Han började se ut som en liten tjej.
Han var duktig även denna gång och sitta still och tur är det annars så lovar jag att det inte skulle  se så här bra ut.
Köpte nya gardiner idag också och det passade faktiskt in i vårat tv rum. Är väldigt nöjd jag skulle vilja ha lite nya gardiner in i sovrummet och i köket men det får vänta ett tag till vill kika runt lite först!


Ännu en ny vecka!

Jag nu är det en ny vecka igen med jobba och även lite ledighet faktiskt. Det är min sista vecka på mitt sommarvik också och sedan är det resursen som gäller. Och det känns faktiskt lite tråkigt också och lämna alla men jag kommer säkert dit som en resursare och jobbar extra nån gång. Men det känns bättre och vara på ett ställe som man känner till och vet rutinerna på och får en månadslön. Men jag trivs på resursen så det ska blir roligt och få vara på olika ställen igen också faktiskt. Jag har jobbat idag och jag jobbar även i morgon men sedan är jag ledig ons och tors. Börjar bli lite nervös inför torsdagen också när jag ska tatuera mig men det går säkert bra men och jag hoppas att tatueringen blir bra. Jag ska ju bygga på min ribal och göra den större så jag ska lägga ut bilder på före och efter.

Nu är den här!

Idag har beståt av jobb ovh en massa andra saker som jag var tvungen att göra när jag kom hem tex städa och tvätta inte det roligaste man kan spendera en dag på men skönt att ha det gjort till helgen iaf. Jag ska jobba extra i morgon också skulle ha varit tre ledig nu till helgen men jag tackade ja till en kväll på fredan. Och som det känns nu så ångrar jag mig bestämt att jag tackade jag men det är bara sex timmar så det är inte ett så långt arbetspass som tur är så det ska säkert gå bra.
Jag fick kläderna som jag beställde från halens idag och allt passade som tur var är lite osäker på stoleken när man beställer för man kan ju intr prova och så kan stoleken man har vara antingen förstor eller för små. Men dom här kläderna passade faktiskt var lite orolig för färgerna men dom fungerade. Jag tänkte att jag skulle välja någon annan fär än svart. Jag är en sån som verkligen tycker om svart och väljer helst det om jag bara skulle vilja. Men så vart det inte den här gången och det är jag glad för.'

Vi har tänkt och bege hos ut med husvagnen en sista gång i helgen vi får se hur det blir med vädret och lusten. Just nu känns det som en bra ide men jag vet aldrig vad jag är på för humör till helgen!
Och så måste vi ha barn vakt också johans mamma och pappas beger sig till turkiet i helgen så dom kan inte ha honom tråkigt nog skulle passa bra och ha honom där om vi ändå har husvagnen där och så skulle det vara roligt och träffa dom också.Var ett tag sedan man sågs nu. Men eftersom dom åker på fredag kväll så går det inte så bra. Men mina föräldrar kanske kan ha honom om dom inte ska flytta hem ifrån stugan. Men sist jag frågade så lät det som dom kunde ha honom så vi får hoppas på det. Annars så får vi åka med husvagnen lite senare. Bara det inte blit för sent så vi får ligga och frysa i husvagnen det skulle inte vara någon roligt.

Vi fick tv:en idag också dom ringde i morse före ni och sa att dom skulle komma på eftermiddagen. Men dom kom inte johan skulle sätta ihop och koppla tv:en innan han åkte men så vart det inte. Dom kom vid halv fyra iställer och det är verkligen inte på förmiddagen. Men nu har vi fått den och jag kopplade ihop allt själv och jag är faktiskt stolt över mig själv att jag klarade av att göra det faktiskt. Och än så länge så är jag nöjd johan har inte sett den än. Men jag kan tänka mig att han är nöjad med den också.

Nä nu ska jag ta och kila ner i tvättstugan och ta ut det sista ur tvättmaskinen!
Lite bilder på före och efter byte av tv!

 
Den gamla!                       Den nya!


Slut på semesten!

Sitter här i soffan och bara tar det lugnt och kollar lite på tv. Jobbade idag till ett sedan har jag bara varit hemma. Känns lite konstigt och vara hemma själv nu. Johan började jobba i måndags efter sin 8 veckors långa semester. Så det känns som sagt tomt här hemma just nu men jakob är hemma så helt ensam är jag ju inte. 
Jakob fick åka på dagis efter sin långa ledigehet därifrån också var lite nervös faktiskt hur det skulle gå men han var lite osäker först i början men sedan så sträckte han armarna åt dagisfröken och tur var väl det. Det är en väldigt tur att han finner sig i allt. Att han inte är så himla blyg som visa barn kan vara i bland. Visst kan han var blyg han också men inte alls på det sättet.
Jakob börjar bli stor nu våran lillgrabb  är inte så liten som man skulle vilja ha honom ibland. Han pratar mer för var dag som går han säger vava=farafar taktor=traktor och så har vi lärt han och sjunga (vart är lilla jakob hoho ja ja) forsätter men orkar inte skriva allt, Och när vi sjunger den så säger han hoho aj ja. Och han tar efter vad vi säger och så är han mer medveten nu än vad han var förut tex han vet vad nej betyder och ja betyder i vissa fall inte jämt men oftast i alla fall. Men grabben vet vad han vill och det märks för om vi inte förstår honom så försöker han att göra så vi förstår om han inte kan säga det så tar han en i handen och visar vad han vill och då ska det ske på engång det ska inte väntas inte.


Visa gånger blir man trött på människor som säger en sak och menar en annan är så jävla less på det. Och det är samma sak hela tiden när saker är planerat eller planerat sagt att det ska blir och det blir men att det ska med en person till som det brukar låte varje gång. Jag är trött på det och jag skullle vilja att man inte sa ja för en man har tänkt igenom det innan. för jag blir på lika dåligt humör varje gång. Nä nu får det vara nog med den saken.

Ja vi har ju beställt en ny tv som nog kommer under den här veckan får vi hoppas. Men det är ju bara det att johan jobbar ju kväll så vi hinner nog inte få upp den innan veckan är slut eller om han pyglar på med det innan jobbet.
Skulle vara bra med en ny tv nu och en som inte tar som himla plats som den här gör nu.
'
Johans föräldrar åker snart till turiket och jag skulle inte heller tacka nej till en resa till något varmt ställe.
Jag hoppas ni får det roligt där och försök att slappna och bara tänka på er själva för det behöver ni.

Nä nu ska jag ta och försöka sova lite jag också!
Trevlig kväll!

Ny tv!

Nu var det ett tag sedan jag skrev hittade lite tid till att sätta mig och skriva lite. Passade på efter jag kom hem ifrån jobbet. Har jobbat väldigt mycket nu och jag har en hel vecka med jobb framför mig men vem gnäller inte jag eller lite kanske det blir när jag vaknar på morgonen och inte har någon lust alls att kliva upp men men kommer upp det gör jag men i bland eller väldigt mycket nu så har jag försovit mig fy på mig men det har bara varit en halvtimme har varit på jobbet alltså en halvtimme efte jag börjat jobba. Jag måste försöka få sova en hel natt utan att vakna över att jag har så jävla ont i ryggen så jag måste stiga upp och sträcka på mig lite.
Jag måste försöka att hitta en metod så att jag slipper ha så här ont det är inte bara jag som lider för det utan det är dom i min närhet också. Jag är su och irriterad på allt och alla. Så jag hoppas det blir bättre!!!!!!!!!!

I fredags kväll bestämde vi oss för att beställa en ny tv som vi hittade på elgigantens hemsida och det var 3000kr billigare att beställa på internet än att gå till affären och köpa den så vi slog till direkt. Jag satte samtidigt ut min tv på blocket också. Tänkte att det var lika bra att göra det med det samma. Men jag fick inte den såld vi blocket utan mina föräldrar bestämde sig för att köpa den isället så det var ju bra det att man fick den såld och dom behöver faktiskt en ny tv och då passar det ju bra och ta min som är nästan ny och billigare än att köpa en ny.
Så här ser den ut!
/LD
Philips 42" LCD - SPARA 3000:-!


Laga eller skrota!

Ja nu är det äntligen helg och ledigt skönt att få umgås med familjen och ta det lugnt om dagarna.
Vi bestämde oss igår för att åka till mina föräldrar som idag och umgås med dom lite. Vi fick grillad kyckling och det smakade bra det också men kött står högst upp på listan ändå. Vi var där några timmar och begav oss sedan hem igen. Och som vanligt när vi kommer hem så stätter jag mig här framför datorn så fort jag får tid. Jag passade även på och beställa lite kläder åt mig också tyckte jag behöva förnya gardroben lite. Men det vart tröjor som jag beställde. Byxor på halens tycker jag inte är något att ha men tröjor däremot det har dom mycket att erbjuda faktiskt.
och i morgon kommer johans släkt hit hans mamma och pappa och josse och hans mor och far föräldrar johans fyller år på måndag så dom grattar honom en dag tidigare. kul och träffa dom lite också man träffar inte dom lika mycket som man skulle vilja så man får ta vara på tiden när man träffas istället.

Dom ringde ifrån elgiganten igår också angående men tielefon som jag lämnade in och dom sa att det var en fuktskade som hade orsaka felet och dom frågade om dom skulle skrota detn eller om dom skulle laga om jag skulle laga det så skulle det gå på 1200 spänn. Så jag bestämde mig för att dom skulle få laga den så kan jag sälja den sen istället och då får jag mer pengar än 1200kr.

den hör veckan som var så sov vi hos johans föräldrar vi vart där i tre dagar och det var väldigt skönt och byta miljö lite och framför allt att få umgås med dom lite också mycke skratt och mycket prat.
Jakob fick åka lite skogstraktor med farfar också ochdet säger han inte nej till inte. Och han fick även åka en sväng men farfar på moppen och det tycker lill goingen mycket om att göra. Vi plockade även blöbär när vi var där fick ihop lite ialla fall som vi fryste ner. Det är bra och ha om man ska göra en frukt paj eller något annat.


Här är kläderna jag beställde!

Blus  Topp  Linne
Dom tröjorna blev det som sagt!

Bär plockning!

  


Jakob åker skogstraktor med farfar!




 
 



Var ett tag sen!

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev igen måste försöka att få mer tid men som situationen ä nu så har jag ingen ro i kroppen och sitta framför daton. Men det blir väl ändring på det också när vintern börjar smyga på.
Här kommer lite bilder ifrån järvzoo när vi var dit och jag kommer eller jag ska försöka och skriva i hopp något mer också men jag ska inte lova något!

Lite uppdateringar!
Vi var det järvzoo förra fredan vi åkte dit med johans föräldrar. Vi hade tur med vädret också det var inte så himla varmt som det hade varit då under veckan så det var riktigt skönt och gå runt där och kika på alla djuren jakob uppskatade det mycket han också. Och ett plus var ju att han hade farmor och farfar med sig också. Vi kom dit tills dom öppnade ungefär och åkte hem på eftermiddagen. Var lite mör i bena efter trippen men vad gjorde det när man hade bra sälskap och trippen!

   



Jakob sommnade när vi nästan hade gått klart och det var inte alls konstigt han sprang runt  och drog vagnen och gick upp för där lutade som mest uppåt. Men han klagade inte han gick han go ungen. Men hans små ben sa stopp till slut och vi satte han ivagnen och han somnade nästan på en gång! 

Nä nu ser jag att jag måste börja och ta och göra mig i ordning och krypa ner i sängen.
Börjar 07 i morron men jag jobbar bara fram till två så det är verkligen skönt. Hade delad tur idag så nu har jag den gjord också och det är verkligen skönt kan jag lova.

Sov Gott!


RSS 2.0