Bollnäs VANN!

Ja bollnäs vann körslagen det är säkert många som har trott att erik skulle vinna men det hade dom fel väldigt fel! 
Jobb har ståt på schema nu den senaste tiden och helg efter helg det har väl inte varit det roligaste men mycket ob som man inte tackar nej till! Johan har haft magsjuka sen i onsdags eftermiddag och det har inte varit det roligase men man kan inte rå för att man blir sjuk! Jag vart jag också så man var tvungen och springa på toaletten hela tiden johan gör det fortfarande men jag varit det bara en halv dag och det är jag väldigt glad för att jag slapp ha det som han hade! Jakob har klarat sig och det är tur det men han sov hos mormor och morfar i två dagar också så det kan ju vara det att han slapp vara här när vi var som mest smittsamma!
I onsdags förmiddag körde vi tindra (katten) till vetrinären där vi lämnade henne för att han skulle sterilisera henne! Och vi skulle hämta henne vid tre så att dom såg att han vaknade upp som hon skulle! Trodde hon skulle vara slö men han var tvärt om han var pigg och ivrrig och glad och se oss när dom kom med henne! Vetrinären sa att han hade trott att hon skulle vara slö men det hade hon inte varit hon hade varit så gossig och hade kurrat konstant hela tiden så han var lite förvånad. Hon fick ha en tratt på huvudet som hon skulle ha i två till tre dagar och hon såg lite rolig ut faktiskt trodde den skulle åka av när vi kom hem men den satt kvat ända tills igår när vi tog av henne den och såret på magen ser fint ut så allt gick bra med henne  och det är jag glad för! det kostade lite mer än 1000kr men då fick hon spruter för olika sjukdomar katter kan ha tyckte det var bäst och ge henne det när man ändå var där! Så nu slipper man få oönskade kattungar om vi inte hade gjort det här så skulle jag haft en drös med katter här efter ett tag för jag hade inte kunnat göra mig av med dom sälja menar jag då!
Jakob satt och år igår kväll och han satt och ville ha mjölk och jag gav inte honom på en gång så tillslut så gjorde han en sur min så go tur att johan hade kameran nära så vi han knäppa ett kort på honom! 






Seg dator!

Ja nu var det ett tag sen jag skrev igen och detta kan bero på att jag har en sån  tåkig data eller det är väl inte datorns fel heller utan mitt mobila berdbans som krångla konstant hela tiden! Ska ta och kontakta telia och se om dom kan se vad som är felet. Jag är bunden till ett år till så då vill jag helst att det ska fungera BRA!
Annars rullar det på här hemma och på jobbet och fått jobba väldigt mycket nu och det är jag glad för! Ha jobbat varje helg denna månad och jag ska även jobba den här helgen och nästa men det gör väl inte så himla mycket har ändå inget planerat på helgena ändå! Men det är lite tråkigt med delade turena som jag har haft och kommer och ha men man få tänka positivt! Visst skulle jag vilja vara hemma nån helg men nu har johan mycket att göra med bilarna så då gör det ändå ingenting att jag jobbar!
Den 30, 31 har jag delade turer bägge dagarna så den helgen längtar jag verklign inte till är lite jobbigt och ha det två dagar i rad men vad gör man när man måste få in lite pengar i kassan!
Jakob fick vara hos en annan dagmamma i onsdag när jag jobbade han ´har inte varit där så mycket och inte utan hans riktiga dagmamma men det gick bra faktiskt! Tur att han inte bryr sig så mycket om vem personen är han är väldigt nöjd och han finner sig i allt och det är bra!
Han fick vara hos den andra dagmamman eftersom  Annelie
var ledig. Jag är så himla glad och ha honom hos en dagmamma och hon är en super go med barnen! När man har haft honom både på dagis och dagmamma så märker jag att jag absolut inte skulle vilja ha honom på ett dagis! Det är så himla stora grupper och inte alls samma som hos en dagmamma! Nä så jag är verkligen nöjd med att han trivs och att han är nöjd och att han tycker om att vara hos dagmamman!


Ont i ryggen!!!!!

Idag har varit ännu en dag som har beståt av att bara vara hemma tråkigt är det när man bara får vara hemma och inte får jobba! Men ringde till resursen idag och då fick jag fem dagar som jag ska jobba i morgon och två helger framöver så lite jobb har jag fått iaf så det är bra! Får hoppas att inte kommer in lite mer jobb så man får ihop dagar så man klarar av att betala dom där jävla räkningarna!
Jakob har forsatt att gå på potta men bara om man tar av han blöjan inte annars! Han säger inte till när han har blöjan på men det kommer det också tänker ja! Det vart båda delana som kom i pottan igår och överlycklig vart han och det har gått så fort också och det går bättre när man är hemma när man kan ta av han blöjan och låta han springa utan den och träna så ist det kommer nog snart när han kommer och säger till att han måste gå på pottan!
Jag som jag sa så blir det jobb i morgon börjar två och slutar nio så det ska bli så skönt och göra något annat än och stirra in i väggen och inte göra något!  Jakob var till dagmamman idag premiär för han har inte varit där sedan före jul och han hade haft det roligt och skönt för honom också och få leka av sig lite! Inge roligt att vara med mamma och pappa hela dagarna kan jag tänka mig :) Har börjat fått ont i ryggen igen också har  haft så här förr men det har varit värre men nu är det i korsryggen som det sitte men jag får hoppas att det inte blir lika som det var förr men då satt det i övre ryggen! Det känns faktiskt inte hela tiden utan det kommer och går!
Som jag så jag hoppas att jag inte får lika ont som jag har haft förr! Kanske att jag håller på och blir sjuk för jag är väldigt frysen också framförallt på morgonen och på kvällen! Och på dagarna är det skapligt! jag brukar bli så när jag håller på och blir sjuk, man får vänta och se helt enkelt!
         

Lugnt och skön dag!

ja idag har det varit en lugn och skön dag bara varit hemma och tagit det lugnt! Passade på och vila också idag sov i 3timmar så nu kan jag nog inte sova något inatt men jag kan lova att det var sönt att få vila lite och bara ta det lugnt! Ska jobba i morgon också får börja med en delad tur men det ska nog gå bra det också! Men jag kan lova att jag har blivit lat nu när man inte har fått jobba något denna månad men jag hoppas att jag får jobba nu så man inte blir för lat! Men det brukar alltid vara tråkigt att veta att man ska jobba men det går bara när man väl är där! Så jag hoppas att jag får lite sömn inatt i alla fall! Jakob har forsatt att gå på potta han har sprungit utan blöja hela dagen och han har kissa i pottan när han har behövat och han blir så stolt när man berömer honom! Men beröm ska han ha också så att han förstår att  han gör rätt!  kollade på lets dance igår har inte sett det förr men det var faktiskt bra  blir nog mer gånger man sitter framför tv:en och kikar på det kan jag tänka mig! Nä nu ska jag ta och kika vidare på körslagen som jag har börjat titta på vi får se om bollnäs får stanna eller om dom åker ut ikväll!
  

Bättre tider!

Dagen har beståt av att åka till bollnäs och köpa pellets till kamin Köpte en 500kg säck så nu har vi ett tag får vi hoppas! Sedan har vi varit hemma och tagit det lugnt så skönt ringde till resursen idag också och dom hade fortfarade inte fått in nå jobb och nu sitter jag ha med paniken i halsen tänk om jag inte kommer och få nå jobb denna månaden hur ska ja/vi göra då! Om det skulle släppa nu och det skulle komma in en massa jobb så måste jag ta allt det jag får för att få dagar så jag klarar mig med pengar nästa månad! Jo jakob har kissat på potta nu också han gjorde det två gånger idag stor killen och han sken upp som en sol när vi berömde honom och mer beröm kommer han och få! Vi hoppas att han forsätter med det han har lärt sig och att han säger till att han behöver gå på toaletten! jakob säger mer och mer ord och han pratar riktiga samtal också han har börjar säga dic=denice min kompis maja en annan som jag brukar umgås med säger han flytande! Sen har han sagt ett namn som vi inte riktigt har vetat vem det är men idag sa han det nästan rakt ut Elvis en pojke som gå ´med honom på dagis jakob sa leka me elviiss så go lill pojken han börjar bli stor nu tiden gå så himla fort nu och framför allt med honom han utveklas mer och mer för var dag som går det känns som man inte riktigt hinner med!


Ja vad fan gör man!

Nu börjar jag bli skapligt irriterad en person som finns i våran närhet eller vad man ska kalla det gör mig väldigt irriterad en som är så jävla feg och prata till en ansikte mot ansikte! Som skriver på sin blogg om en istället för att prata och kallar en ditten och datten det kallar JAG barnsligt! Du kanske inte är så mogen själv och du kanske inte är den enklaste och prata med och vist det vet jag att jag är svår och prata med jag också! Men när du skriver på din blogg istället får att prata men en på telefon eller prata när vi engång skull träffas det gör mig så jävla förbannad! Du har sjunkigt i minna ögon så otroligt himla mycket efter detta! Och det värsta med det är att du tror en massa!
Jag förstår inte varför du inte har tagit upp detta med mig tidigare eller du kanske är fel inte vet jag! Nä du har sjunkigt i mina ögon jag trodde verkligen inte att du var sån men där hade jag fel! Jag vill inte ha nå kommentar av dej att du ska förklara eller något liknade om du inte vågar ringa! Jag orkar inte med det här längre och om du har kännt så här så himla länge varför har du inte tagit upp det tidigare! Du vet så jävla lite om mig och jag vet hur jag är själv men det verkar som att du är för stolt för att se dina misstag och det gör mig så less att jag får ta all skit att det är jag som gör fel att det är mig det är fel på! Nä jag orkar inte med det här nå mer du har inget med mig och göra längre och det är inte bara jag som har ställt till det du är en stor del av det du också! 
  

Målning!

Ja nu håller vi på och målar igen men denna gång i hallen in till köket vi målar om panelen där till vit förra färgen var inte det finaste man kunna ha grön aktig ful färg så vi hoppas att det blir bättre än förr nu men det kan inte bli fulare än vad det har varit faktiskt! tapetsering ska det blir också samma som antren som vi gjorde om så nu vill man bara ha det klart så man får se hur det blir! Vi har lite andra saker och göra också toaletten som vi har rivit ur och som vi ska ha dusch i har vi klar men vi blir nog klar där också men man behöver inte ha så bortom med allting huvudsaken man blir klar med det man har börjat med så det inte blir halv gjort!!!!
Vi köpte färgen på rusta så vi får hoppas att det är en bra färg men det lär märkas när det är klart!
inget jobb har jag fått an heller tråkigt jag hoppas att det inte blir en lugn månad igen för det har jag verkligen inte råd med men man får hålla tummarna att det kommer in nå jobb så man får lite pengar så man slipper snåla och vrida på varenda krona för det är verkligen inge roligt!


Konstigt!?

Jag har inte mått så bra dom senaste två veckorna sur och irriterad och trött som en tok måste vara en influensa som inte riktigt vill bryta ut! Det börjar ta på en när man ska må så här hela tiden men i bland kan jag må skapligt men det kommer lika fort tillbaka igen! Vill verkligen må bra för en gång skull när man är ledig och har hela familjen samlad men inte då! Måste till dokton om inte detta blir bättre för så här kan jag inte må jag vill kunna göra något utan och bli trött och slut och irriterad på allt! Innan detta så mådde jag faktiskt bra eller bra bättre än jag gör nu i alla fall! trodde det var diabetesen som spökade först att jag hoppade upp och ner för mycket men så var inte fallet jag låg bra i långtidsockret och jag har kollat lite extra hur jag ligger i blodsockret och jag ligger bättre än aldrig förr så jag måste försöka och få en tid hos läkarn så jag kan få nå svar vad det kan vara!

2008-2009!

Ja 2008 har varit ett år med mycket att minnas! Jag började jobba inom resursen vi flyttade till hus och johanna åkte till spanien men hon kom hem igen och jag hoppas att hon håller sig hemma :). Sen har det väl inte hänt så mycket inget som man vill minnas i alla fall eller som man helt enkelt inte tycker är värt att minnas!

Jag skulle ha jobbat på nyår men jag fick en som tog min tur så vi kunna hitta på något på nyår! Vi åkte till edsbyn inget nytt men det var så även detta år trevligt var det jakob som hos farmor och farfar där johanna och en kompis till henne var och åt planksteck jakob hade tyckt att det var gott utom köttet som jag nästan förstod att han inte skulle gilla men han åt av det andra och även chips och godis hade åkt ner i den där lillmagen!
Vi kom till gammelhomna vid halvtvå tiden där johans föräldrar bor och det var verkligen skönt att få krypa ner i sängen efter en sån kväll! Vi hade det verkligen trevligt där vi var och det är kul och träffa dom som man inte träffar så ofta!
Snart börjar johan och jobba igen på onsdag om jag mins rätt känns inte som att han har varit ledig så länge som han har varit ledig nu! Och i mars freda den 13 slutar han på sp (svenska fönster) i edsbyn ingen höjdare men jag hoppas att han kan hitta något annat jobb fort nog! För det blir nog lite knapert annars om han inte får något jobb han får ju stämpla men det blir ju mindre än om han skulle jobba!
Och om han skulle få jobb så får han ju inge betalt under semestern så det är ju inte så roligt men jag hoppas att allt ordnar sig snart!
Jag får ju sommarjobb till sommaren så jag får ju lön men det räcker inte med bara en lön heller jo vist kanske det skulle gå men då blir det väldigt jobbigt i slutet på månaden men när nu ska jag försöka och tänka positivt och hoppas att 2009 blir ett bra år!

RSS 2.0