Jävla kamera!

Som jag sa så skulle jag lägga ut bilder från jakobs två års dag och det kommer men jag kan inte lova att det är bilder man kan se vad det föreställer för kameran ville inte alls vara med igår först la den av och sedan när jag skulle knäppa så bara la den av fast jag hade laddat den men några bilder han jag i alla fall knäppa måste först sorter bilderna så att jag inte tar dom allra dåligaste.

Var till marknaden en sväng tog en promenad dit och det var så skönt väder så vi gick en extra vända också. Sedan när vi kom hem så gjorde vi ordning kött som vi skulle grilla hos mina föräldrar det vart faktiskt gott. älskar att grilla det känns verkligen som att det är sommar när grillen är frame på gården och väntar på att bli använd.

Och i morgon är det jobb igen då känns skönt och få komma iväg och känna pengar men det tråkiga är att det är min femte helg i rad som jag jobbar. Så nästa helg ska jag säga ifrån men jag takar säkert ja för jag kan verkligen inte säga ifrån. Men jag lider inte av det när lönen kommer tvärtom.

Nä nu ska jag ta och göra johan sälskap i sängen kanske slänger i en film innan vi somna vem vet.
/Linda!

Grattis på två års dagen!


Idag fyller jakob två år våran lilla pojk börjar bli stor. Vi var till mina föräldrar i morse så att han fick testa fyrhjulingen lite och ni skulle ha sett ögona på honom när vi startade den han vart så paff att han bara stod och tittade på den. Han fick åka till bilen fast johan åkte med honom förstås. Sen vart det några åk runt mina föräldras hus och han satt och vinka hela tiden han åkte och gav oss släng pussar goungen!

Ikväll får vi besök av jakobs farmor och farfar och johans syskon så det blir fullt hus här i våran tvåa ikväll. Vi håller på och fixar lite nu inför ikväll så det är fixat tills dom kommer. I morgon blir det en sväng ner på marknaden hade vi tänkt får se hur vi gör men det lutar i mot att vi ska dit men det kan komma något i mellan så vi får se hur det blir.

Sen på söndag jobbar jag igen då på karslund så kul femte helgen i rad så det känns verkligen lockande att jobba inte men man kännar pengar och det är tur det i alla fall.

Bilder kommer men ska knäppa lite kort ikväll också så jag ska försöka lägga ut lite ikväll eller i morgon vi får se när jag får tid!
Ska ta och hjälpa johan lite nu ha en trevlig helg! 


Nu är allt fixat!

Vi var till Gävle igår för att köpa dom sista presenterna till honom och hittade faktiskt lite smått och gott till både jakob och mig. Jag brukar inte hitta något annars men nu hittade jag faktiskt en hel del och nöjd är jag med det som jag hittade. Vi var även in på ikea en sväng och hittade lite saker som vi ska ha i husvagen så nu är det bara att f¨å tid och fixa resten av det som behöver fixas.

Och jakob fyller två år på fredan våran gounge börjar bli stor känns inte alls länge sedan han var bara några dagar gammal och vi befann oss på bb. Men tiden går fort FÖR FORT faktiskt. Vi har köpt en fyrhjuling till honom som han ska få på fredan. Vi hittade den på någon sida på internet som var relativt billig för att vara en fyrhjuling som gå på bensin. Den är för 3 år men han får åka med pappa nu tills han är så pass att han kan köra lite själv under uppsikt. Man kan riglera hastigheten så att man kan köra sakta och lite fortare så det är bra först i början så han inte drar i väg i full fart.

I morgon blir det jobb igen ska vara på hemtjänsten på väster där börjar fyra och går till halv tio så det blir kväll igen men jag får försöka att bita i hop för det fungerar att jobba kväll när johan har förmiddag men inte så bra när han har eftermiddag eller jo det gör det för mina föräldrar har jakob så gärna men det känns lite tråkigt när man får lämna bort honom så där. Har sagt till resursen att jag inte kan jobb kväll jämnt men ändå så får jag jämnt kvällar. men jag försöker att få vara ledig lite mer för att få umgås med familjen så man för träffa dom lite också. Känns som en evighet sedan jag var ledig en hel helg och gjorde något riktigt kul. Skulle ha varit ledig den här helgen men så vart det inte ska jobba på karslund på söndag och då tror jag att det var kväll har inte kollat riktigt vilken tid det var men det är inte söndag än.

Här är en bild på fyrhjulingen skulle lägga in mer men det fungerade inte eller är det jag som inte kan!
Och så är det lite bilder inne i husvagnen. Ska lägga ut bilder på det vi fixade när vi var där i lördags men som sagt glömde kameran! Finns tyvärr inge bilder på toan med dom fula tapeterna för dom här bilderna är från annonsen!
image61

 

Som ni ser så är det hundar på kuddarna och jag har verkligen inge
 emot hundar men på dom kuddarna var det verkligen inge fina motiv på hundar så vi köpte svart filtar som vi ska lägga över så det ser någolunda ut i alla fall!
Men bilder kommer när vi åker upp och fixar nästa gång!

Ha en trevlig kväll / Linda!  




Husvagns köp!

Jo som jag sa i förra inlägget så skulle vi åka och titta på en husvagn i sundsvall i fredags. Och husvagns köp vart det vi kom dit vid tre tiden och kikade vart husvagnen stod för den skulle vara på en camping. Och vi hittade faktiskt camping platsen men det var tack vare GPS:en för annars skulle vi aldrig hitta.
När vi kom dit och gick runt och kikade in i fönstrena och kollade möggel osv så kom ägaren äntligen efter en stund. Så vi fick gå in och kika lite inne i husvagnen och den såg faktiskt bra ut fast den inte så så ny utan den är väl ungefär 30 år gammal. Men som jag sa den så fin ut inne men toan var väl inte det snyggaste jag har sett, blommiga tapeter och blommerna var gul jag har aldrig aå stygga tapeter någon gång tror jag men vi ska fixa det i vinter. Lite onödigt och göra det nu tycker jag tapeterna i resten av husvagnen så skapligt ut inte alls lika ful som toan.
Jag glömmde kameran hemma när vi var upp dit och fixa lite med den. och den står i gammel homna också så man vill helst inte åka hem och hämta den igen. Men får försöka och ta med den nästa gång vi ska upp dit.

Jobb vart det idag också var på karslund idag jobbade från 07 till 15 så det vart en kort dag. Sen är jag ledig måndag och tisdag. Sen vet jag inte hur det blir under ons och torsdag men jag är i alla  fall ledig fre och lör. Så det är skönt!




Bärbar dator!

Ja nu har jag en egen dator som var välbehövligt hehe! Den andra datorn var upptagen hela dagarna utom när johan jobbade. Men har funderat länge på att köpa en så då gjorde jag slag i saken och köpte en dator på netonet. Dom hade paket erbjudande och då fick jag med en väska och en liten sak som man kan sätta i datorn och kolla på tv! Var och kollade på elgiganten och expert men dom hade inte såna erbjudande så då vart det att beställa på internet men nöjd är jag!  Jag köpte ett mobilt bredband också så nu kan jag sitta vart jag vill och kolla runt på internet och det är ett stort plus!

Annars har det väl inte hänt något jobbade hela helgen och vart ledig mån,tis och onsdag så det var väldigt skönt att få vara hemma lite också. Men jobba vart det idag så halv 4 var jag på plats på gutenberg och slutade halv 10. Har jobbat väldigt mycket kvällar nu skulle vilja ha dagar istället men det finns inge dagar så då får jag ta det  som finns. Tog ledigt i morgon och på lördag sedan blir det jobb på söndan som jag vet. Ska iväg till gävle och handla lite till jakob tills han fyller år. Har kollat lite på stan här men tycker det finns inget som jag skulle vilja köpa till honom så då vart det en resa till Gävle istället. Ska försöka hitta något till mig också tycker att jag skulle behöva lite nya kläder till sommaren! Men vi får se det kanske blir att jag inte kommar hem med något till mig själv som det brukar vara hittar nästan alltid till jakob istället men det gör inget det heller. 

Jo i morgon ska vi åka och kolla på en husvagn som johan har hittat på blocket så det ska bli spännande och se hur den ser ut i verkligheten. Har bara sett den på kort så jag hoppas att den är värd pengarna som personen har satt ut den för. Husvagnen fanns i sundsvall  så det blir en liten bit att åka men det ska nog gå det också!

Så här ser datorn ut och husvagnen som vi kanske ska köpa!

  Den kanske inte är den nyaste modellen men den duger att sova i. Och jag tycker den såg skapligt fräch ut också. Mer bilder från insidan kommer i morgon om vi köper den vill säga!

Trevlig helg!


Jobb idag!

ja idag är det jobb igen jobbade igår också och då var det en delad tur som inte alls är något roligt att ha. Men men man får bita ihop och tänka positivt istället. Ja som jag nämde så ska jag snart iväg och jobba igen börjar 16:00 och går till 21:30 så det blir 5:50 som jag jobbar så det blir inte så långt men man kännar Ob hela dagen så det är ett plus i kanten. Ska vara på hemtjänsten nere på stan väster tror jag att det var och där har jag varit förr så inget nytt för mig inte.
Jag ser verkligen fram i mot att få vara 3 ledig nu i veckan mån, tis och ons om inget ändras brukar bli så att jag får hoppa in ändå fast jag är ledig, men man ska inte klaga för det känns säkert bra när lönen kommer i juni då ångrar jag mig inte att jag jobbade så mycket som jag gjorde.
Ska försöka att gå lite tidigare till jobbet idag så jag hinner kläma in en promenad innan jag börjar.

 Annars så har det inte hänt något, jo jag var på lyftteknink i fredags och där fick vi lära oss olika sätt att vända och lyfta och flyta och det var faktiskt välbehövligt att kunna för annars så kan man förstöra armar och rygg om man inte lyfter på rätt sätt så nu hoppas jag att jag kommer att använda det jag har lärt mig i framtiden.

Men ska ta och klä på mig så jag hinner  ta den där promenaden!
LD!


Snart så!

Ja snart börjar jag att jobba igen har jobbat kväll tre dagar den här veckan lite jobbigt för johan jobbar kväll han också så jag får lämna jakob till mina föräldarar. Men det går bra nu så länge dom är här i bollnäs dom flyttar till sommarstugan snart så då blir det kämpigt men det går säkert bra att byta så jag kan jobba dag också HOPPAS jag!
Har fått reda på mitt schema som jag ska gå i sommar också och jag börjar den 17/6 och går fram till den 31/8 så det vart en lång period men kul ska det bli, och att få lite extra pengar har ingen dött av.

Och i morgon blir det lyftteknik klockan 07:30-11:30 så det blir en tidig morgon men det ska bli skönt att ha det gjort också. Sedan bär det av till sjukgymnasten vid 12:30 så jag måste försöka hinna hem och äta lite i mellan. Jag hoppas att dom hittar en lösning med varför jag har så ont i ryggen för det går inte att ha så här ont om man ska jobba samtidigt. Men som sagt en lösning finns det alltid (eller)?

Men ska ta och fixa lite med mat innan jag åker i väg!

Här är lite bilder från idag när vi var till lekparken vid vevlingestrand med mina föräldrar!


Shop Online!

Ja jag sitter här och kollar på lite kläder till jakob när han fyller år. Och har faktiskt hittat lite men jag har inte bestämt mig riktigt än. Men vill ha Shorts också till honom men har inte hittat något än så jag får kika vidare antar jag men dom har tröjorna är det som jag funderar på iaf.
      

Var till albert och herbet idag och kikade runt lite men hittade inget faktiskt annars så brukar det alltid bli något som slinker ner i vagnen men inte idag.
Sen när johan kom hem så tog vi en lång promenad har börjat gjort det nu för tiden och det är så himla skönt och röra på fläsket lite. Vi bestämde oss för att gå till långnäs så att jakob skulle få ge fåglarna lite bröd. Och när vi kom ner dit såg vi att det var översvämning där.
Här är det lite bilder som jag tog när vi kom ner men det är inte några bra bilder pga att jag tog det med mobilen men det får duga.
  detta är taget där fåglarna håller till!

Efter vi hade varit och kikat på lite fåglar så bestämde vi oss för att bege oss till rusta gående och det gick faktiskt bra med jakob också annars brukar han vilja gå själv men inte den här gången. Efter vi hade kikat runt lite där så gick vi till en lekpark som vi hittade på vägen så att jakob fick leka av sig lite. Och han vart hur sur som helst på oss när vi skulle gå hem men det gick över lika snabbt.
Nä nu ska jag sätta mig framför tv:en ett tag innan jag besöker sängen igen!

Bye!



Ny vecka!

Måndag igen då har inte gjort så mycket idag var till dagis med jakob sedan tog jag en promenad så skönt när det är så här fint väder som det är nu. Jag hoppas vädret håller i sig ett tag till vill ha en varm och fin sommar i år.
Var ut i lördags också var hör först sedan vart det ett besök på tranan vart där till två ungefär. Men jag skulle ha gått tidigare men så vart det inte. Jag fick leta johan över allt på tranan men hittade han inte och jag som aldrig tar med mig mobilen eller nycklarna hem. Så då fick jag promenera hem till mina föräldrar och hämta nyckeln som dom har och som tur var så var pappa vaken  så jag fick åka med han hem sedan det kändes skönt för jag hade inte dom bästa skona att promenera med heller  så lite tur hade jag iaf. När jag äntligen kom hem så kikade jag in i sovrummet och såg johan ligga i sängen och sova med kläderna på. Så lite roligt ut för det såg ut som att han hade bara slängt omkull sig och somnat han märkte inte heller att jag kom och la mig så han var förvånad när han vaknade och såg mig ligga i sängen. Han sa på morgonen att han hade försökt ringa men inte fått något svar och jag sa att jag aldrig har mobilen med mig och inge nycklar för den delen heller så han tyckte att det kanske vore bäst att göra det nästa gång och det kanske han har rätt i faktiskt.

Förra veckan jobbade jag natt på gutenberg både onsdag och torsdag hade alla fyra våningarna och det är 8 boende på varje våning så det vart en massa spring men det var tur för annars kanske man hade somnat. Men det gick faktiskt bra det var vid 4,5 som det började kännas att man var trött men inte alls så faligt som jag trode det skulle vara. Så fler nätter kommer jag jobba om jag har barnvakt eller om johan är ledig då jag ska jobba natt. Men får ta en dag i tagen ska jobba 07:00- 16:00 i morgon på gutenberg våning 1. Har inte blivit resten av veckan så vi får se var jag hamnar då.

Här är lite blider får igår jakob somnade i soffan innan vi han lägga honom. Och lite bilder från gårdagens promenad!

        


RSS 2.0