Trött på allt skit!

Jag har verkligen kommit in i en period där jag inte känner mig behövd.. Känner mig inte alls den jag brukar vara sur och irriterad och trött framför allt.. Känner att jag bara skulle vilja göra något annat och bara tänka på mig själv men det vet jag att jag aldrig skulle göra. Jag tänker på andra mer än vad jag gör med mig själv. Och det är fel men jag kan verkligen inte göra något åt det, tro mig jag har försökt. Och man är två om barnen men i bland känns det som att jag får ta allt. både med barna och städning och tvättning och allt som måste göras.. Vi har fixat rummet som vi har renoverat tillsammans.. Det är det ända han gör och tycker är roligt. men hemmet är inte hans grej och sköta. Jag känner mig kvävd och jag försöker hålla god min men snart får det inte. Om nån frågar hur det är så svarar jag alltid "Bra" men så är det inte..
Som sagt jag känns mig inte behövd men ändå är jag det för om jag inte skulle göra det johan igentligen ska göra så skulle det inte bli gjort.
Är lite irriterad för tillfället som det kanske märks. Men jag hoppas att det ordnar upp sig!

Lite bilder från renoveringen vi har gjort!


Så här såg det ut före!




Och så här ser det ut nu lite stökigt och allt golv är inte lagt än!





Före



Efter


Före







Med fondvägg:)



Laddar upp mer bilder sen när allt är på sin plats pch vi har fått dit listerna:)

Liten avslutning med bilder på barna:)



Jakob är nyklippt föresten:)



Elias funderade vad det var som lyste när blixten blinkade till som det kanske syns på bilden;)

Uppdatering på lite bilder:)






 
                                  Gott att suga på händerna:)

Elias var inte på humör att vara med på kort;)
Men det får duga ändå!! 


Hosta!!

Vädret har varit kanon fint dom senaste dagarna tummen upp måste jag säga.. Har försökt och kommit ut varje dag och tagit en promenad. Det är så skönt och få komma ut lite, emmy tycker inte riktigt om att bli lämna ensam, hon vill också med ut. Men inte här vill man inte ha en dragig hund med sig så hon får skylla sig själv:) Elias hostar men det har han gjort ett tag nu och det här blivit bättre som tur är.. Jag hoppas verkligen att vi slipper vara sjuk nu på ett tag bärjar bli tråkigt och vara dålig hela tiden.
Kikade igenom jakobs kläder idag och även skor och såg att han inte kan ha sina stövlar och inte nå sommarskor och inte sin vårjack.. Och Elias behöver en vårjacka han också.. Och även jakobs kortärmade tröjar och kortbyxor är små. Hur ska man ha råd och köpa allt?
Han får nog önska sig kläder när han fyller år så det inte blir så mycket och köpa..
Tur att jag kollade nu så jag inte var ute i sista minuten.. 

Vad är det för nått???

Börjar bli ganska less att vara sjuk nu. Var magsjuk för över två veckor sen och nu är jakob förkyld, och jag börjar känna mig slut och inte alls pigg.. har inte varit så här sjuk sedan jag tog det där JÄVLA svininf sprutan.. Ångrar mig nå grymt att jag tog den och när jag blir sjuk så blir jag 7gånger sämre än dom andra i familjen så roligt.. Om jag skulle ha veta att detta skulle hända så skulle jag aldrig ta den förbaskade sprutan.. Visst kanske det inte är den som ligger bakom det hella men jag tror på det skarpt..
Känns som pesten har brutit ut i en annan form..
Känns när man lämnar jakob hos dagmamman och man funderar på vad han kommer och bli sjuk i nästa gång.. Och det går inte alls långt i mellan gångerna man hinner inte hämta sig förren nästa smäll blir..
Nä nu får det vara nog med sjukdomar!!!!!!!!!

Älskade barn!











Snurrar runt i huvudet!

Jag har så mycke tankar och viljor som snurrar runt, Vet inte riktiget vad jag ska göra av allt blir att man explodere till slut. Har inte blivit bättre i magen har fortfarande ont i magen och det känns som att det inte lönar sig att gå till sjukhuset och få hjälp. Har varit dit men dom liksom inte bryr sig ett dugg när man talar om hur man mår osv. Nä jag hoppas att magen blir bättre men det känns som om att det är långt kvar.

Jag försöker och ta det lungt men när man ser hur mycket som ska göras här hemma så går det inte. Känns som att allt är båtten för tillfälle. Men det kanske är en period just nu får vi hoppas...
Nog pratat om det tråkiga..

Elias har börjat prata mer och mer och ger svars leende och man smälter varje gång:)
Jakob han är väldigt duktig utan blöja, han har sagt flera gånger att han har varit och kissat själv när han har varit hos mormor och morfar och då har dom ingen potta utan en toalett. Så man har ritigt inte trott på honom. Men så visade han mig en dag när han skulle dit och han gjorde det faktiskt själv och han kom upp på toaletten alldeles själv helt otroligt.. Han börjar bli så himla stor snart fyra år vart har tiden tagit vägen??
Nä nu ska jag ta och kika vidare på fuskbyggare.


Go ungarna våra!



 


RSS 2.0