Long time no see!

Har hänt en hel del nu huset är nästan målat det är lite kvar men det är inte långt kvar nu. Johan har fixa tak till altan och fixat ett större bord som vi kan ha ute  känns bra att det blir något gjort faktiskt! Var på intro på guten och jag känner det att jag verkligen ångrar mig nu att jag sökte dit skulle faktiskt hellre vilja ha varit på hemtjänsten men det är lite sent och ångra sig nu! Det känns som att jag har varit mer där än vad jag har varit på guten men men nu har jag detta jobb i sommar och det är inte helt fel men som sagt jag vill hellre till hemtjänsten!!!!
Jakob fyller tre år på lördag så vi har lite mer att köpa men det ska vi göra på fredag är det tänkt! Och så ska vi köpa något till johans lillasyster som konfirmerar sig på söndag så vi ska försöka och hitta något men vad ska man köpa?! Sen blir det inget mer inköp för vi har tillräckligt med utgifter denna månaden men det är inget mer som vi ska köpa så det känns skönt jakob är ju nästan klar bara en sak som fattas!
Ja så ser våran helg ut ska bli roligt på söndag men kryrkan är det nog det sista man vill gå till men man får bita ihop den stunden man är där!
Känns som det är mycket klagande på jobbet nu men det får ni ta det är bara så jag känner ni jag hoppas verkligen det vänder innan jag börjar mitt vik i sommar!


förändring!

Nu var det ett tag sen sist tänkte ta och knåpa ihop några rader! Har inte hänt så mycket eller jo det har det väl men inget som är värt att nämnas för tillfället har en massa funderingar om jag verkligen vill forsätta jobba inom vården eller om jag vill göra något annat har kommit i en sån perjod nu! Men det går säkert över men jag skulle verkligen vilja göra något annat men jag får nog kämpa på med det här ett tag till tills det kommer inte lite mer jobb som man kan söka för tillfället finns det nästan inget ann välja på! Kanske man skulle börja plugga igen kanske nästa sommar nä nu får jag sluta måste försöka tänka på något annat! Vi har målat jakobs lekstuga nu det är lite kvar men snart så är det klart då kan man börja ställa dit lite grejor som bord och stolar och en liten spis skulle inte sitta helt fel heller men jokob fyller år snart så det kan bli ett och annat som kommer att hamna i lekstugan!

RSS 2.0