En ny familjemedlem!

Dagarna går fort nu tycker man inte riktigt har någon koll vilken dag det är längre!
Jag är inte riktigt pigg fortfarande börjar tröttna på det här nu, känns skönt att man slipper ta en till spruta av svinsprutan! Jag hoppas att det blir bättre snart så man kan fungera normalt igen!
Fick börja med Niferex för järnhalten i blodet hade sjunkigt så himla lågt. Har varit så himla trött nu också så det kan ju vara en fördel att börja med dom.
Men allt annat ser bra ut i magen och det känns skönt ända som känns jobbigt är att vi får åka till gävle och göra ultra för att hålla koll på barnets vikt! Det är bra på ett vis men det känns inge vidare och sitta och åka till Gävla varannan vecka men vad ska man göra när det inte finns någora läkare här i bollnäs som kan sin sak med diabetes och garviditet!

Vi har fått en ny familjemedlem också, förra veckn var jag och kikade på en hund som jag vart helt kär i och hon fick följa med oss hem! johan tycket inte alls om tanken att skaffa en hund men jag fick som jag villa:) Hon heter Emmy och hon är en blandras mellan show show lappskvallshund och broder colli och hon är hur go som helst!
Jakob tycker det är väldigt vilktigt med kalsonger nu för tiden för annars är Emmy där och nosar go är han allt!

 

Nu är det inte långt kvar!!

Vecka 33

Kroppen: Travar Att magen är stor är det bra att försöka Hålla i gång Musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida Brukar Kannas bra. Vissa kan inte våra aktiva på Grund av Olika besvär - för Att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med Att inte äta Mer än vanligt. Graviditeten gör Att du Behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av Ett mellanmål med Till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och Ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det Att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd dagen Stödstrumpor hela. Det är bra Att sätta på stödstrumporna Redan Innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar Snabbt i vikt och våger drygt Två kilo. Om det skulle födas nu Behöver det lite andningshjälp, med värme och hjälp Att Få i sig mjölk under Några veckors tid. Det Finns Inte Längre så mycket Utrymme för barnet att vända sig i Livmodern, Barnet slutgiltigt Staller because därför in sig i förlossningsställning. Vanligast är Att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.


Tiden går fort! Man hinner inte riktigt med men det ska blir roligt och få träffa den lilla:)



Ny soffa!!

Dagarna som gått har vi haft fullt upp. lördagen var vi till Johans föräldrar och åt mat sen på söndagen var det mina föräldrar som bjöd mycket god mat och väldigt roligt och träffa alla! I måndags var vi till gävle och gjorde ultraljud allt såg bra ut och det känns skönt! Ska dit den 17 igen och göra ett till ultraljud så nu blir det två veckor i mellan gångerna sen blir det en vecka i mellan  och det blir sista månaden! Känns inge vidare och sitta och åka till Gävle så ofta men det är ju bra också så det inte blir någon stor viktuppgång på bebisen:)
Vi ska ner till bollnäs idag och kika på en ny soffa jag hoppas verkligen vi hittar någon som passar oss båda:) Den soffan vi har nu får hamna i uterummet som Johan håller på och bygger så det blir lite skönare och sitta där ute och så slipper man slänga soffan!
Förkyld har jag varit eller har är känns inge vidare men det börjar ge med sig nu så vi får hoppas att hostan gör det också!


RSS 2.0